pa bi prosil ce kdo ve da mi odgovori, hvala!
| iPhone 4 - ni signala po JB | |||||||
ko sem jeilbrejkal iphone 4 na 4.3.3, mi ne najde signala, ceprav sem instaliral repo666
pa bi prosil ce kdo ve da mi odgovori, hvala! |
|||||||
Če je tovarniško zaklenjen aparat ga nikoli ne bo našlo. Vsaj za 1x ne
|
|||||||
Premalo podatkov.
Od kod je iPhone, je tovarniško odklenjen/zaklenjen? Kater baseband imaš gor? Ali je pred jailbreakom deloval? Itd itd... |
|||||||
ne aparat sem kupil v trstu in je sim free! ni zaklenejen
|
|||||||
Poskusi ga restorati in nato ponovno jailbreakati - morda bo pomagalo.
|
|||||||
iphone je sim free, kupljen v trstu , pred posodobitvijo sem ga imel jeilbrejkanega na ios 4.2.1, ko sem aparat posodobil na 4.3.3 mi je pisalo inserd sim card with no pin lock.. po jailbrejku mi ne najde signala
|
|||||||
Ok... potem si naredil isto napako kot marsikdo... takoj po restoru si naredil jailbreak, namesto da bi ga predhodno aktiviral.
Kaj narediti? 1.) Restore na uraden firmware 2.) Aktivacija z iTunes 3.) Preveri, da vse dela (lahko telefoniraš, ...) 4.) Ko vse dela, se loti jailbreaka z redsn0w (pozabi ja pwnagetool ipd) |
|||||||
Ali si telefon najprej aktiviral ali si ga že takoj jailbreakal?
|
|||||||
torej jaz sem zdej telefon restoral... 1. moram ga aktivirat in ko ga aktiviram ga jeilbrejkam z redsnow? 2.kaj ce mi napise insert pin card with no pin moram odstranit pin al kako? |
|||||||
Potem pac naredis tocno to, kar ti napise |
|||||||
evo meni je zdej tudi šlo aparat je aktiviran in normalo deluje..... zdej katero orodje da uporabim za jeilbreak? ce imam softwear 4.3.3? |
|||||||
RedSn0w
|
|||||||
reseno hvala vsem !
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |