Jabuk
posodobitev - update - iPod Touch 3rd gen.
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 15.05.2011 11:06:53
posodobitev - update - iPod Touch 3rd gen.
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo, mene pa zanima par stvari glede posodabljanja iPoda...

Imam Toucha tretje generacije, 32GB, trenutno imam na njem software 3.1.1 (tak kot je bil že naložen gor, nisem še nikoli posodabljala). Ker pa opažam da vedno več aplikacij zahteva novejši sw, razmišljam da bi ga posodobila, pa mam zdej par vprašanj glede tega...

Zanima me, a je treba pred updatom karkoli narest, backup itd.? A je možno da ti update zbriše vse aplikacije, musko, slike.. Ali ostane vse nedotaknjeno, vsi rekordi pri kakšnih igricah itd Razz? Pa če mi lahko poveste še tko, kaj gre lahko narobe oz. na kaj je treba biti pozoren pri updatu.

Pa še to, a je treba met za update najnovejšo verzijo iTunesov, al to nima veze (ker trenutno imam 9.x - ne vem točno - staro verzijo Smile

Ne vem če je pomembno, pa vseeno - naštimam mam "manually manage my music", se pravi da mi ne synca avtomatsko vse glasbe iz računalnika na iPod.

Hvala Very Happy
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 15.05.2011 12:05:30
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
če narediš backup za vsak slučaj in samo updataš iPod na najnovejši iOS, potem ostane na iPodu vse enako kot imaš zdaj. Za update potrebuješ najnovejše iTunese. Posodobiš jih tako, da ko imaš odprte iTunese, desno zgoraj izberi iTunes in tam check for updates, najnovejša verzija je 10.2.2.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani