zivjo
zanima me ali se da oz ali opstaja kaksna aplikacija za to da bi lahko vse podatke iz enega telefona prenesel na drugi telepon . ( imenik, koledar, aplikacije, glasbo, itd...)
| aplikacija za prenos podatkov iz iphona 4 na iphone 4 | |||
zivjo
zanima me ali se da oz ali opstaja kaksna aplikacija za to da bi lahko vse podatke iz enega telefona prenesel na drugi telepon . ( imenik, koledar, aplikacije, glasbo, itd...) |
|||
Prikljuci star iPhon4 na racunalnik in pocakaj, da se sinhornizira.
Odklopi star telefon in prikljuci novega. Ko te vprasa, kako ga zelis poimenovati, izberi moznost Restore from backup in pocakaj nekaj minut. Voila! Disclaimer: Ce imas JB telefon, potem to ne bo slo. |
|||
ne ni jb-kan in ali potem se bodo čisto vse stvari prenesle na nov iphon.
tudi muska imenik itd. |
|||
Ja vse... Razen stvari, ki jih nisi "kupil".. Sepravi glasbe najbrz nisi kupil preko appstora... Pa videjev tudi ne...
Ampak ce jih imas na racunalniku recimo pod "aa" playlist se bodo sinhronizirale na nov telefon... Ce jih ne bi imel na racunalniku pa se glasba ne bo prenesla. |
|||
imenika tudi nisem kupil . ali se prenese na prav tako me zanima tudi za e maile.. in koledar..
lp |
|||
Haha
|
|||
aja ok. razumem ..
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |