Mene pa zanima ce obstaaja kksna aplikacija s katero bi lahko pregledvou omrežje, recmo da si šeraš em movie al pa slike pa predvajas na ipadu?
| Aplikacja za pregled networka | |||||
Mene pa zanima ce obstaaja kksna aplikacija s katero bi lahko pregledvou omrežje, recmo da si šeraš em movie al pa slike pa predvajas na ipadu?
|
|||||
Za filme je Buzz Player... za slike pa ne poznam ničesar... ampak gotovo tudi kaj obstaja.
|
|||||
Hvala ti zakon aplikacija |
|||||
V tistem predelu, kjer brskaš po mapah imaš levo zgoraj zako zavito puščico (poleg refresha). S tisto greš en nivo nazaj.
|
|||||
Sem probal tole buzz player pa moram rect da je super. Samo je mal se buggy, tut men se kdaj zgodi da pade v zacetni folder.
Ok, to da ne delajo mkv 1080 mi je jasno, samo men tut 720p ne dela kot je treba, je cist neuporabno. Imam pa router preko katerega gre linksys wrt160n, mkvji pa na nasu etrayz od xtreamerja. Kako ostalim dela 720p? |
|||||
Sem že nekje napisal, da app store aplikacije enostavno ne morejo premleti HD videov (pa naj bo to 720p, ali pa 1080p). Problem je to, da še ni uradnega dostopa do HW dekoderja (lahko samo upamo na iOS5) in so zato prisiljene uporabljati le procesor... in tudi dvojedrnik v iPadu 2 je prešvoh za 720p filme.
iPad 2 uporabnikom preostane le upanje na iOS5 in morebiten HW dekoder framework, ali pa čakanje na jailbreak in instalacija XBMC-ja, ki uporablja isti HW dekoder kot vgrajene aplikacije. |
|||||
Sej zastopim, bolj me zmoti opis aplikacije, kjer pise da 720p mkvji delajo. Delajo ze, samo kako je pa drugo.
|
|||||
Madona, v novem oknu ti odpre zto nism jadu za nazaj puščice,
Men delajo 720p mkvji čist, ok, pr enmu filmu mo je malenkost zalagal, sam pol je ok delal |
|||||
Ja 720 mkv dela na Ipad 2 kar v bistvu zelo dobro. 1080 pa trza, ker ni HW podpore. Je pa možnost pretvorit v mp4 potem pa dela z HW in leti kot treba.
Lp |
|||||
To je res, sam men pretvarja v mp4 mal več k 2 uri |
|||||
Sej nič ne pretvarjamo z BUZZ PLAYERJEM. Laufam direktno iz NAS-a.
|
|||||
|
|||||
Jaz uporabljam Air video pa sm čist zadovoljen
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |