zdravo...zaženem redsnow jailbreak za apple naprave 4.3.3 in mi poše odspodaj browse..mi lahko gdo pomaga neznam naprej..
| Jailbreak iOS 4.3.3 | |||||
zdravo...zaženem redsnow jailbreak za apple naprave 4.3.3 in mi poše odspodaj browse..mi lahko gdo pomaga neznam naprej..
|
|||||
rabiš .ipsw file! kaj jailbreakaš? da ti dam link
|
|||||
Ce tega se nisi nikoli pocel, svetujem, da poisces navodila.... Tam je to ponavadi lepo razlozeno.... |
|||||
fantje hvala..sem use najdu drugače jailbrekam z redsnow..software 4.3.3 ipsw sem pa zdele najdu..tkoo..da upam da bo uspel..
|
|||||
drugače jailbreakam ipod touch 4g..
|
|||||
iPhone 4 sem updejtal na 4.3.3 in sem ga hotel jailbrekat. Ko ga dam v DFU mode (se nikakor noče) restorat z datoteko, ki sem jo naredil z PwnageTool.
Prosim za pomoč... |
|||||
|
|||||
Kaj z PwnageTool pa ne gre ali kako ali delam kaj narobe?
|
|||||
Ce imas odklenjenega uporabi redsn0w
|
|||||
Verjetno slednje Kaj pa je pri tebi natobe pa bos moral pogruntati sam... Jaz sem se ze malo navelical "vleci" informacije iz ljudi... Misli pa ne znam brat... |
|||||
- iphone 4 (imam tovarniško odklenjenega)
- je updejtan na 4.3.3 in je aktiviran (funkcionira) Problem se mi začne od DFU stanja naprej. Vedno mi javlja neke errorje različnih številk in nikakor ne morem priti do tistega, da bi mi telefon uspešno restoral z ipsw datoteko, ki sem jo ustvaril z PwnageTool. Sedaj bom poizkusil še z redsn0w... |
|||||
Saj to je to.... Dokler ne bos napisal teh cudnih stevilk ne mores pricakovati konkretnega odgovora ...
Cel kup je takih, ki se jim ne ljubi niti tocno opisati problema... |
|||||
To kar ti delas je za zaklenjene telefone!
Restoraj telefon da bo ti delal in potem z redsn0w! Mas na netu vse razlozeno in prikazano s slikami, pa se na youtubu mas! |
|||||
To ne drzi... Tudi s Pwnage toolom se da jailbreakati nezaklenjene iPhone... Samo pri kreiranju custom firmware-a je treba malo prebrati navodila in pravilno oznacit opcije... |
|||||
Drugače je pa danes izšla posodobljena verzija redsn0wa rc16 za 4.3.3 , ki popravi težave z vibro in težave s prehitrim praznjenjem baterije po jailbrejku. Lahko se zažene že čez obstoječi jailbreak, samo ne obkljukati install cydia.
|
|||||
Sem uredil zadevo z redsn0w. Problem je prej prišel tako daleč, da iPhona sploh restorati nisem mogel več.
Ko sem ponovno zagnal maca, sem naredil brez problema clean restore in jailbreak z redsn0w. Hvala vsem, ki ste priskočili takoj na pomoč. Lahko noč... |
|||||
gpc17-->ali to velja tudi za zaklenjen telefon, ki bi ga restoral s custom fw 4.3.3 ? Mislim ali to posodobi bb? S filesonic-a sem namreč potegnil custom fw in bi ga dal gor. Seveda pod pogojem da bom imel težave z baterijo, kar se bo videlo hitro.
Aja...pa še to: kakšna je sploh razlika v ipsw datotekah, pripravljenih s sn0wbreeze, pwnageetool-om in podobno? |
|||||
custom firmware je ravno za to da ne nadgradi basebanda
|
|||||
Ja, to že, ampak potem ko bom naložil ta custom fw bi teoretično moral še posodobiti jailbreak, ker če je popravek izšel šele včeraj je moj custom fw gotovo še z napako...
Sicer pa - kako vedeti s čim je ta custom fw jailbreak-an? |
|||||
Custom fw je z pwnagetoolom... Nevem če bo šlo.. Pomoje bo.. Probaj..
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 12, 13, 14 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |