Imam tezavo... Moj mac je bil zalit z jedilnim oljem (v nahrbtniku sem imel oboje na enkrat). Racunalnik kolikor sem ga prizgal dela, problem je le ekran ker je v njemu polno olja. Kak je strosek ekrana-macbook white kupljen konec leta 2010.

| Zalit mac z oljem... | |||||||

Imam tezavo... Moj mac je bil zalit z jedilnim oljem (v nahrbtniku sem imel oboje na enkrat). Racunalnik kolikor sem ga prizgal dela, problem je le ekran ker je v njemu polno olja. Kak je strosek ekrana-macbook white kupljen konec leta 2010. 

| 
	|||||||

He he sedaj ti vsaj panti ne bodo škripali pa hitreje bo delal, šalo na stran. Ja potrebno na servis in odpreti, če je prišel olje že med panel bo dreba menjat in ja strošek bo velik tako da prvo se pozanimaj na servisu za ceno in kaj morajo menjat potem pa na netu prečekirat za komponente ..se da dobit dosti ceneje.

Lp  | 
	|||||||

ja na srečo olje ne prevaja elektrike da bi škodovalo  

to bo treba zamenjat in očistiti notranjost (matično itd)  | 
	|||||||

Ja panti ze prej niso škripali tak da ni blo potrebe po mazanju. Če želim obdržati garancijo bi ga moral dat očistit in menjat ekran na pooblaščen servis? Mi lahko predlagate kak dober in hiter servis? 

| 
	|||||||

Pooblaščena servisa sta samo dva. PRO Servis od FMC-ja in EPL. 

| 
	|||||||

Odločil sem se da od danes naprej po malici ne bom več dajal pudinga v torbo. Ker tole je pa od sile ... 

| 
	|||||||

Žalostno   

| 
	|||||||

kaj si sploh razmišljal da si olje nosil v nahrbtniku skupaj z oljem?  

| 
	|||||||

Ker olje z oljem pa res ne gre skup  | 
	|||||||

_________________ Sent from my iPod shuffle  | 
	|||||||

Če si ga kupil v SLO s podaljšano garancijo (aka "Se zgodi" od Big Banga ali "Garancija Plus" od iStore) bo zamenjava zaslona zate stoškovno neboleča izkušnja.  | 
	|||||||

hahaha  | 
	|||||||

Suši olje man olje olje hahhhaahah:D 

| 
	|||||||

sussi-ja je mal zmedu danasn poraz drogbaja in ostalih...

mufc !  | 
	|||||||

Ker sem na dopustu (dalec, dalec) in sem zamenjal ze tri lokacije in na vsaki lokaciji nebi kupoval nov liter olja za cvrtje in sem pac tega dal v nahrbtnik v dodatno vrecko. Seveda se je nahrbtnik nagnu in je steklo pol litra olja v predel ki je namenjen laptopu. V tem primeru bi zdej blo to dost ceneje Mam samo podaljsano osnovno garancijo. Bom vidu ka bom resu ko pridem domov.  | 
	|||||||

Res nimaš sreče. 
			_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro  | 
	|||||||

v mojem prejšnjem postu je treba besedo olje enkrat zamenjati z besedo macbook. vsak se lahko zmoti  

| 
	|||||||

Imamo morda tudi kak preverjen neuraden servis Macbookov ? 

| 
	|||||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |