koliko je sploh normalno trajanje zbujanja???
pa še nekaj me zelo zanima ... Windows pc leti kot strela ko je nov, čez kakšen mesec pa se že najbolj osnovne stvari (npr. odpiranje explorerja) hudo zavlečejo. kako je z Maci????
| Zbujanje iMaca - ena brezvezna | |||||

Zadnjič sem štopal zbujanje od trenutka ko sem pritisnil gumb dokler se niso pokazale vse ikonce.  28s ... torej skoraj pol minute. Meni se zdi to malce dolgo, glede na to da so na njem skoraj samo prednaložene aplikacije ...   

koliko je sploh normalno trajanje zbujanja??? pa še nekaj me zelo zanima ... Windows pc leti kot strela ko je nov, čez kakšen mesec pa se že najbolj osnovne stvari (npr. odpiranje explorerja) hudo zavlečejo. kako je z Maci????  | 
	|||||

Pri Mac-ih je tole bistveno bolje urejeno, saj OS X temelji na UNIX-u. Sam imam izkušnje z Linuxom in moram reči, da tudi po recimo pol leta normalne uporabe ni opaznega počasnejšega delovanja sistema. Winsi so pa že v osnovi dizajnirani precej zgrešeno, od Registry-ja pa do... 

Laptop (Macbook) uporabljam zdaj 1 mesec, pa počasnejšega delovanja nisem opazil.  | 
	|||||

se strinjam z zgoraj napisanim postom. Jaz imam mojega MBPja trictrt leta in dela enako kot takrat ko sem ga kupil, pa imam gor krnekaj aplikacij. 

edino kar je... treba bo se kaki GB rama dokupit, pa bo super. lp,  | 
	|||||

Ja, RAM je nabolj važen. Čim več ga je, tem bolje. Sicer pa občasno popravilo dovoljenj, pa kaka defragmentacije (iDefrag, TechTool Pro, itn.) tudi Mac-u ne škodi   

| 
	|||||

Kaj pa kake preizkušene zastonjske zadeve?  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |