Excited?
| Angry Birds RIO | |||||
Ob polnoci naj bi izsla nova verzija - angry birds RIO....
Excited? |
|||||
Ne,zakaj le?
|
|||||
Komaj cakam, mati pa se bolj
|
|||||
|
|||||
So ze zunaj, zgledajo fajn in delujejo bolj tekoce kot prejsni deli ( iPad1 ).
|
|||||
Fino, bomo nabavili.
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Že kupljeno. Igra je odlična.
|
|||||
Mam na iPhonu je super. A niso pravili da naj bi bila ekskluziva za Android.
|
|||||
oni vejo kje so $$$
|
|||||
Jaz ze obrnu
|
|||||
+1 da dela bolj tekoče tudi na iPhone , mi se bolj dopade kot navadn angry birds ali pa season.. |
|||||
Če zeli kdo Angry Birds Rio za OSX naj mi pise na privat!
|
|||||
Danes sem začel igrati še RIO na iPhonu in je lušten... Moram pa priznati, da je malo manj odziven kot Seasons - kar se gumbov tiče! Včasih sploh ne prime takoj recimo za izbiro levela, ali pa sem samo pritisnil na gumb preveč ploščato in ne dovolj s konico prsta.
V primerjavi s Seasons imam definitivno občutek, da gumbi ne primejo čisto zmeraj. Morda je RIO bolj občutljiv na to, kako pritiskaš gumbe - ali bolj z blazinicami ali pa s konico. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Drugi teden pa nova epizoda pride...
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |