Jabuk
Problem z aktivacijo sim prosim pomoc
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 03.05.2011 23:03:34
Problem z aktivacijo sim prosim pomoc
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo, imam en problem. Imam iPhone 3gs na njem je bila verzija 4.1 ko sem ga kupil delalo je vse lepo in prav samo izgubljal je signal pa sem ga hotel nadgraditi to mi je spomocjo raznih navodil tudi uspelu z iREB-r4 in snowbreeze. No problem je sledeč telefon se mi prizge in napise da vstavim kartico ki nima pin in priklopim na itunes... to vse nardim in priklopim in problem je tukaj nic se ne zgodi v telefon ne morem itunsi ga ne zaznajo... drugače pa ga komp zazna v device managerju. Mogoce kdo ve kje tici problem? Prosim ce kdo ve naj pomaga.

Lp.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 03.05.2011 23:16:41
Re: Problem z aktivacijo sim prosim pomoc
dj_car je napisal/a:
Zdravo, imam en problem. Imam iPhone 3gs na njem je bila verzija 4.1 ko sem ga kupil delalo je vse lepo in prav samo izgubljal je signal pa sem ga hotel nadgraditi to mi je spomocjo raznih navodil tudi uspelu z iREB-r4 in snowbreeze. No problem je sledeč telefon se mi prizge in napise da vstavim kartico ki nima pin in priklopim na itunes... to vse nardim in priklopim in problem je tukaj nic se ne zgodi v telefon ne morem itunsi ga ne zaznajo... drugače pa ga komp zazna v device managerju. Mogoce kdo ve kje tici problem? Prosim ce kdo ve naj pomaga.

Lp.

Jest bi tut en burek za po peš.
Ga bom domov pojedu!
Confused
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 03.05.2011 23:41:49
Evo jst sm zrihtu stvar teb pa upam da ni burek se do doma ohladu al ga doma tepsijate?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 04.05.2011 05:55:27
No vidš, sj znaš.
Volk sit in koza cela.
Sem pa prepričan, da je iskanje in po forumu obrodilo sadove in da si nasel odgovor zase.

Kar se tiče bureka Smile je tko dišal po peš zravn k sm hodu, da ko sem prisel doma ga ni blo več. Spljoh! Pojedu že med peš!Wink
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani