mi lahko nekdo pove iz zkušenj, a je boljši originalni cover za iPad 1 ali od firme PURO (lether)
zanima me predvsem kvaliteta oz možnosti pregibov ali kaj drugega, ne pa da ima na sprednji strani narisan jabuk
| iPad1 cover (original APPLE ali PURO) | |||
mi lahko nekdo pove iz zkušenj, a je boljši originalni cover za iPad 1 ali od firme PURO (lether)
zanima me predvsem kvaliteta oz možnosti pregibov ali kaj drugega, ne pa da ima na sprednji strani narisan jabuk |
|||
Vsak ti bo odgovoril glede na to kar ima.
Predlagam, da najdeš nekoga, ki ima original in nekoga, ki ima Puro in primerjaš. Jaz sem imel namen vzeti original, pa sem bil potem zaradi potovanja prisiljen vzeti Puro. In mi nikakor ni žal. Sploh po tem, ko sem pri kolegu videl še original. Puro zame zmaga Je precej boljši na otip, postaviš ga lahko pokončno (90 stopinj), potem imaš še dva preklopa za landscape mode - enega če si na postelji in imaš ipada na kolenih, drugega če ipad položiš na mizo in ga naprimer gledaš s postelje Upam, da kaj pomaga. |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |