Pozdravljeni. Zanima me kako si naložim na telefon svoje datoteke, dokumente,..ipd
Rad bi si prenesel nekaj pomembnih dokumentov na disk telefona pa ne morm prilepit. Kakšne rešitve?
| Nalaganje datotek na iPhone 4 | |||||
Pozdravljeni. Zanima me kako si naložim na telefon svoje datoteke, dokumente,..ipd
Rad bi si prenesel nekaj pomembnih dokumentov na disk telefona pa ne morm prilepit. Kakšne rešitve? |
|||||
Odvisno od tipa dokumenta. Zelo verjetno boš rabil en dodaten app.
|
|||||
datoke oz dokumente si lahko preneseš z iphone explorerjem. zelo odličen program. kasneje lahko datoteke z pomočjo iFile poiščeš na iphonu in jih odpreš.
|
|||||
Če slučajno uporabljaš Dropbox, potem si lahko tudi preko njega. Imajo aplikacijo za iOS. Meni je super, ko rabim kaj za faks. Pa še vse preko interneta lepo brez kablov
|
|||||
Hvala bom sprobov vaše nasvete
|
|||||
FlashDrive in Flash Drive
2 aplikaciji (pazi razlika je samo v presledku) kateri jaz uporabljam. Ena deluje preko wifi (podobno kot kaksen ftp) druga pa na kabel (da imas telefon kot usbključ). Datoteke poljubnjo preko aplikacij pošiljaš kamor hočeš. |
|||||
ifunbox
|
|||||
dropbox for teh win
|
|||||
Ne najdem iphone explorer :S pomoč
|
|||||
nisi imel kaj zgrešit, če si v google vpisal iphone explorer..
izvoli.. http://www.macroplant.com/iphoneexplorer/ |
|||||
jaz mam za take zadeve air sharing...
|
|||||
kaj pa, da zadeve vidm na iphonu, to se prav se za iphone verzijo? |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |