Ipad 16gb wifi stane 399 funtov in me zanima če tale kalkulator drži.

| Nakup Ipada 2 prek "iz anglije" | |||||
Zanima me če bi lahko nabavil ipad2 prek UK apple stora in da mi oni opravijo s plačilom.
Ipad 16gb wifi stane 399 funtov in me zanima če tale kalkulator drži. ![]() |
|||||
Verjetno izracun drzi... Sicer pa jim pisi.... Pa ti bodo tcono napisali
|
|||||
Hmm bolje je da naročiš sam na njihov naslov in ne plačaš tistih 35 eur
|
|||||
in je to varno? da si naročiš preko tega podjetja?
je že kdo naročil ? da ni tak kot pri dhl-u ? Lp |
|||||
Nekateri so že naročevali in tudi dobili ..
Odloči se pa sam. |
|||||
Verjamem, da so se pri DHL-u dogajale napake (oz. kraje al whatever), ampak če zavaruješ pošiljko, ni problema. Moja 4-ka (črna) je bila pri meni preko DHL-a v 16-ih urah (UK), ravno tako upam, da tudi z naslednjo 4-ko (white) ne bo problemov (bo zavarovano). Lp. |
|||||
Pri tebi je slo za nekaj drugega... ker je bilo poslano direktno... pa se "VIP" stranka si
In zavarovano imas sicer lahko... ampak ti to podrazi zadevo za 20€ ... in ce izgine sicer dobis povrnjen znesek...se vedno pa imas sitnosti in cakas kaksen mesec ali dva na denar Sicer je tezko primerjati z drugimi servisi, ker jih je bolj malo, da bi kaj napisali (o izanglije.com recimo) ... od tistih, ki so pisali, pa zaenkrat ni bilo slabega glasu |
|||||
Jaz sem že naročil in tudi dobil, B.P. Tudi komunikacija z njimi je (za moje pojme) na nivoju. |
|||||
Je ok, ampak vseeno boljše kupiti še safetylink zavarovanje za ziher!
|
|||||
Kako je pa z garancijo če naročiš preko te strani? Če se ti ipad pokvari ga moraš pošiljat nazaj v Anglijo ali lahko v Sloveniji uveljaviš garancijo?
Pa še če je kdo že naročil ipad2 preko te strani.. je tudi dolga čakalna vrsta? Hvala |
|||||
če kupiš v EU apple izdelek lahko garancijo uveljaviš KJERKOLI v EU, kjer je official servis...
Nazadnje urejal/a 13 Tor 03. Maj 2011 21:01; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Kaj pa ipad2 iz US. Kako je z garancijo?
|
|||||
USA zaenkrat še niso v EU? Pri nas lahko servisiraš samo izdelke kupljene v EU! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
USA... over the sea!! not EU |
|||||
zdaj pa lahko temo zapremo ko je prišo tut k nam
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |