| ipad 2 wi-fi | |||||
sm dobu iPad 2..sej se povežem na moj vajrles..sam iTunes mi ne odpre in app store tudi ne..pa tud na safariju nemorem nič odpret..ve kdo kaj moram nrdt?
|
|||||
sklop torrent na svojmu kompu, zihr tok loudaš, da nč ne odpre
|
|||||
ne loudam prow nč..samo na ipadu hočm internet in ostalo -.- kaj sm vrgu 700 eurow za nč al kaj..na mojmu ipod touchu (malo starejšmu) dela..na imacu tudi..na iphone 4G in ipad 2 pa ne..
|
|||||
Vrzi se par €, pa naj ti kdo to nastavi
Zal nisi napisal prav nobenega uproabnega podatka o tvojem problemu... Samo to, da ne dela, ni nic... in na podlagi tega se ne da vvetovati nic drugega, kot le to, da prizgi WiFi... in se povezi na WiFi dostopno tocko |
|||||
to je delalo tudi mojemu prijaetlju pri ipadu prve generacije tm ke si povezan na router v settings poglei nastavitve routerja spodaj ke maš use in prepiši iz iphona tam ko ti dela sigurno je to čese motim pa me popravite.
Lp _________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Nic ni ptorebno prepisovati... Ce je WiFi router pravilno nastavljen, ti mora te podatke sam servirat... |
|||||
no prav samo to vem da pri prijatelju je moral popraviti nastavitve in je delalo : )
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Morda je potrebno na routerju dovoliti povezavo z iPadom (treba je vpisati MAC naslov).
|
|||||
Probaj še na kakšnem drugem routerju in poročaj.
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Potem je imel verjetno nepravilno nastavljen router... |
|||||
|
|||||
V iPadu spodaj use nastavitve enako naštimali kot iphone od njega in je delovalo.
|||||
Ampak ce ste dejansko vse nastavitve prepisali, potem nista mogla delati oba hkrati v tem omrezju... ker sta imela enak IP naslov |
|||||
ja poglei ne spoznam se nato vem samo da je spodaj popravil par stvari tako kot ima iPhone ki mu je delal.
|||||
Učiraj sem imel tudi jaz probleme z wifi na ipadu pa sem šow
Settings-->General-->reset-->reset network settings Provaj, če bo to kaj delovalo. |
|||||
hvala, sm že..sam nč ne pomaga -.-! |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |