Jabuk
Backup iPad
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 26.04.2011 09:31:29
Backup iPad
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Že nekaj časa mi je iTunes javljal napako pri sinhronizaciji z iPadom, češ da ne more sinhronizirati iPada, včasih pa je zadeva gladko stekla. Postopek sem včasih večkrat ponovil, tako da se je zadeva sinhronizirala. Mislil sem, da je stvar jailbreak-a. Bil sem na IOS 4.1 ali 4.2.
Nato sem se odločil, da preidem na 4.3.2. Izvedem sinhronizacijo, backup,...
in nato še prehod na 4.3.2. A tu se stvar zalomi. Pri nameščanju 4.3.2 mi iTunes začne javljat razne napake. Najprej error 1943, nato error 6,...ter iPad v DFU mode.
Po nekaj urnem iskanju rešitve sem ves postopek ponovil na drugem domačem PCju in zadeva je stekla brez težav. Gladko preidem na 4.3.2 samo, da je nastala težava, kako podatke iz starega PCja, kjer sem imel sinhroniziran iPad prenesti na nov PC (dokumente kynota, pages, notes, kontakte,...). Če sinhroniziram na starem PCju mi spet izvede sinhronizacijo in na koncu javi napako, da sinhronizacije ne more izvesti ... error oblike(Ex8800004 oz. nekaj podobnega).
Aplikacije sem prenesel in sinhroniziral na novem PCju, kaj pa ostalo?

Ali je možno iz datoteke, kjer iTunes opravi backup prenesti podatke na drug pc in nato tam opravit sinhronizacijo, ali kaj podobnega?

Oba pc-ja sta na licenčnih win7.

Hvala.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani