Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 23.04.2011 16:09:18 nakup iphona - pomoč |
|
Zanimam se za nakup iphona 4 in glede na to, da sem na tem področju čisti laik, bi vas prosila za pomoč. Že vnaprej se opravičujem, če bo kakšno vprašanje zvenelo neumno, vendar tega področja res ne poznam, vi pa to obvladate... Za iphone sem se odločila, ker ga ima že nekaj kolegov in so z njimi vsi zelo zadovoljni, poleg tega je tudi zelo lep. Vsi, katere sama poznam, so svoj telefon kupili v istoru in jim je delal takoj, ko so vstavili sim kartico. To verjetno pomeni, da je tovarniško odklenjen? Če kupim zaklenjenega, kam ga lahko dam odkleniti in koliko to stane? Kakšna je razlika v delovanju med tovarniško odklenjenim telefonom in telefonom, ki je odklenjen naknadno? Kako je s posodobitvami tovarniško odklenjenega in naknadno odklenjenega telefona? kaj menite o nakupu preko ebaya - sama tam kupujem precej stvari in sem zelo zadovoljna, vendar podobnih naprav še nisem kupovala. Če ti napišejo, da je telefon tovarniško odklenjen, bo deloval na našem omrežju? Ali je tudi pri tem telefonu, če je kupljen v ZDA polnilec prilagojen njihovim električnim vtičnicam? Sicer sem že nekaj spraševala pri naših prodajalcih, pa so mi vsi odsvetovali nakup zaklenjenih telefonov, da se naknadno odklenjeni kakor hitreje pokvarijo, pa da ne velja garancija, zraven so mi hoteli pa še kup enih "nujnih" stvari podturit, tako, da je končna cena poskočila krepko čez 1000€. Vem, da so želeli služit na "neumni bejbi", zato vas prosim za pomoč. Najlepša hvala!
|
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 23.04.2011 16:35:32 |
|
v ZDA se ne da dobit tovarniško odklenjenega iPhona. Tovarniško odklenjene dobiš v Italiji, Švici, Franciji, UK, Nemčiji...
|