Ze skoraj en teden se ne da vec iz appstora namestiti omenjene aplikacije. Napise, da app trenutno ni na voljo ko zelis namestit.  
Se kej ve zakaj?

| Avtocenter app ni več na voljo? | |||

Ze skoraj en teden se ne da vec iz appstora namestiti omenjene aplikacije. Napise, da app trenutno ni na voljo ko zelis namestit.  

Se kej ve zakaj?  | 
	|||

Verjetno developer ni podaljsal racuna ...  

| 
	|||

Sem spremenil naslov, ker app še vedno dela, le na voljo ni več preko App Stora. Razlog je ta, ki ga je Jest omenil. Zgleda niso podaljšali developer licence pri Applu. Ne vem pa, ali je to namerno ali iz malomarnosti. 

| 
	|||

pa se jih da kako kontaktirat, da bi omogočili to aplikacijo ponovno? al kako to v praksi deluje   

ker sedaj je še vedno na voljo v appstoru, vendar ne gre potegnit..lol naj jo potem raje odstranijo  | 
	|||

Sem prejšnji teden govoril z njimi... sploh niso vedeli, da jim je potekla licenca in bodo zadevo poštimali. 

| 
	|||

super, hvala ti   

glih kupujem avtek, zato mi pride v poštev  | 
	|||

A se ze ve kdaj bo spet na voljo?

Oz, ali bi mi kdo poslal .ipa?  | 
	|||

Trenutno jim sploh stran ne dela... tako da je tudi app brezpredmeten. 

| 
	|||

no, sedaj so pa celo aplikacijo umakniti iz appstora   

Kaj pa se sploh dogaja s tem vsem skupaj?  | 
	|||

Vidim, da so res izbrisali aplikacijo. Ne vem, kaj se dogaja... ampak glede na to, da niti spletna stran ne dela, se ne dogaja nič dobrega. 

| 
	|||

Lahko bi avto.net naradil tako aplikacijo - to bi bila zmaga. Nekaj podobnega kot AUTOSCOUT24.  | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |