Ali kdo ve, je možno dobiti v tej ponudbi tudi microSIM kartico? Kaj pa pri SIMPLnet od Simobila?
LP
| Mobitel Instant Internet Dan na dan | |||||
Ali kdo ve, je možno dobiti v tej ponudbi tudi microSIM kartico? Kaj pa pri SIMPLnet od Simobila?
LP |
|||||
saj direkt ti sim dajo... saj drugega v ipada neagre.. ali ?
|
|||||
Na obeh spletnih straneh piše, da je zraven miniSIM kartica. Ki pa ne gre v iPad-a.
LP |
|||||
raje pokliči tja pa vprašaj... mogoče majo napako.. so misli mikro sim pa so napisali mini...
|
|||||
Zakaj bi bila napaka? Edini dve napravi, v katerih lahko uproabis microSIM sta iPhone 4 in iPad 2 ... ostale podatkovne naprave, telefoni, tablice,... uproabljajo miniSIM ... In kolikor vem, lahko pri teh paketih samo naknadno zamenjas miniSIM za microSIM ... seveda ob placilu okoli 10€ za menjavo SIM kartice ... Najbolje pa, da poklices direktno tja, kjer jo nameravas kupiti... Se pojasnilo, za tiste, ki "mesajo" pojme miniSIM, microSIM, SIM... Zeleno obrobljena je SIM kartica, modro obrobljena je miniSIM, rdece obrobljena pa microSIM
Pa se ena slika, kjer je oznacen miniSIM in microSIM... cela kartica pa je navaden SIM... ki ga marsikdo sploh ne pozna vec oz. ne vedo, da so vcasih bile v telefonih take SIM kartice ![]() |
|||||
Na Tušmobilu sem pri sklenitvi naročniškega razmerja rekel za mikroSIM in sem jo dobil na licu mesta.
|
|||||
Narocnisko razmerje je drugo... tukaj sprasuje za predplacniski paket ... pri katerem je ponavadi ze vse spakirano... in samo vzames skatlo, placas in gres |
|||||
Aha. OK.
|
|||||
Hvala za odgovore. Preveril sem pri obeh ponudnikih. Pri Mobitelu je možno z doplačilom zamenjati SIM, pri Simobilu pa zaenkrat menda ne.
LP |
|||||
ja jaz tudi menjal in je prišlo 10 € pri mobitelu...
lp |
|||||
Jao, eni res razmetavate z denarjem. Vam ni nerodno, da iz vas cuzajo denar, ko si pa lahko sami pomagate.
_________________ we are of borg |
|||||
Ne, niti malo. Tebi ni nerodno, ko te scuzajo za €500+ za smartphone, ko bi za telefoniranje bil dost telefon za €40? Sploh se pa prvo prepričaj o okoliščinah preden sodiš. Nekateri na žalost ne moremo držati nečesa, če želimo z drugo roko to uporabljati. LP |
|||||
Imel sem v mislih nakup micro SIMa za 10 euro.
_________________ we are of borg |
|||||
To je pameten nakup. Kar poglej kolkim je že crknila sim, ki so jo imeli obrezano.. Ne takoj ampak čez nekaj časa..
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |