zanima me će se mi splača kupiti iwork '09....?

Ali naj raje malo počakam na novo izdajo?
Novi iWork | |||||
zanima me će se mi splača kupiti iwork '09....? ![]() Ali naj raje malo počakam na novo izdajo? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ali je kaj ceneje, če jo kupim prek MacApp Stor-a? |
|||||
![]() |
|||||
Če ga rabiš ga kupi. Če ga ne rabiš, ne rabiš niti iWork 11. iWork že po letnici pove, da je kar nekaj vode preteklo pod mostom od zadnje izdaje. Ne vem, če bodo take hude spremembe, da se splača čakat (če ga rabiš). Spomni se iLife 11, kar precejšnje razočaranje, ni bilo nekih "dadolpadeš" novosti. Mnogi so pričakovali posodobljen (kar že dejansko rabi) iWeb pa so ostali s kislim nasmeškom. Torej, kaj bi lahko iWork 11 prinesel? Integracijo z novim MobileMe (kjer je združen tudi iWork.com)? Aja, saj novega MobileMe še ni, iWork.com pa nudi senco tistega kar nudi WebApps pri storitvi Live.com! Naj bi ponudil integracijo z (kot že omenjeno) WebApps oz. Live.com? Se po moje Steve raje v koleno ustreli! No, ne vem, če se splača čakat? Kot sem rekel; če rabiš kupi, drugače pa ne rabiš. A si pomislil kaj na OpenOffice ali Office2011, če rabiš pisarniški paket? _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||
![]() |
|||||
Ce ga nujno rabis, pa kupi. Kaj bo novi prinesel ne ve nihce. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |