Jabuk
Celeste - pošiljanje datotek preko bluetooth-a [jailbreak]
Jablanator

Jablanator

Kraj: Celje
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 24.03.2011 22:10:48
Celeste - pošiljanje datotek preko bluetooth-a [jailbreak]
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih

Celeste je t.i. dodatek za uporabnike iPhone, iPad in iPod Touch-ov, ki omogoča pošiljanje in sprejemanje glasbe, slik, stikov..., preko bluetooth-a. Podpira skoraj vse mobilne telefone, računalnike in ostale naprave, ki so zmožne pretakanja podatkov preko bluetooth-a. Vsebuje tudi t.i Gremlin ki poskrbi za sinhronizacijo prejetih skladb kot da bi jih kupili v iTunes-u.

Več v videu:

Slike:

Dodatek je na voljo v Cydi-i za ceno 10$, (zaenkrat) podprta različica iOSa je 4.2.1 razvijalci pa obljubljajo tudi podporo 4.1 in 4.3.
Jablanator

Jablanator

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 24.03.2011 23:29:57
koncno! upam da deluje tak ko treba Smile
Jabuček

Jabuček

Kraj: Beltinci
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 25.03.2011 20:41:48
Kupil, inštaliral. Dela normalno in še kar elegantno. Včasih malo dlje išče naprave, vendar deluje Smile

P.S. Včasih malo zašteka homescrean, vendar nič hujšega Rolling Eyes

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 08.04.2011 17:05:13
Namestil sem Celeste in najprej sem imel težave da ga nisem mogel vklopit. Rešil sem zadevo tako da sem Celeste najprej odstranil ugasnil prižgal namestil in nato se enkrat restart. Zadevo preizkusim dela pošiljanje in prejemanje normalno (edino kar dela). Ko ga želiš izklopit se ne da. Moraš vklopit in izklopit org. bluetooth in nato se izklopi. Kar me najbolj moti je pa lock in home screan kjer se mi včasih vrstica kjer je kaže signal obrne na bok ali celo kontra.
Program ima še polno " žužkov " ampak ko bodo spravili vse v red bo to dobra zadeva, kar je verjetno kateri pogrešal na apple napravah.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani