Tale jailbreak je tud za ipad-a?
| iPad 4.3.1 jailbreak | |||
Tale jailbreak je tud za ipad-a?
|
|||
1ko ja
|
|||
najprej sem ga uradno posodobil...in pol naredil postopek z reds0w pa mi ga ne jailbreka. ???
|
|||
Ce ti javi, da je konec in se ti ipad normalno prizge,potem je najbrz JB-kan... Ce pa ti javi kaksno napako oz. Se kje ustavi, potem logicno da ni... Amapk za neko analizo moras kaj vec povedat...
|
|||
Če boš na iPadu videl program Cydia, pomeni da si ga uspešno jailbreakal.
|
|||
Javi mi da je vredi...vendar se ipad pol ne prižge. Prižgem ga ročno in sicer z power + home tipko....Cydie pa ni!
|
|||
Potem ga nisi jailbreakal.
|
|||
Ja saj pravim....šel sem po postopku mi javil da je fertik. Samo mi ga pol ne zažene. Ak, da nevem kaj je narobe.
|
|||
Vsem, ki še ne veste, sedaj obstaja tudi Jailbreak 4.3.1 za Ipad 1 z Pwnage tool for MAC.
Navodila: http://iclarified.com/entry/index.php?enid=14577 |
|||
samo da spomnim...meni recimo redsn0w ne konča pravilno, če po zagonu procesu ne nastavim affinity-ja samo na 1 proc
to velja verjetno za tiste ki imate večprocesorske mašine mogoče je to tudi pri tebi problem, in se zadeva ni končala do konca? na koncu mora pisat OK al finished (se ne spomnim dobro). |
|||
Uporabite pwnagetool ali sn0wbreeze pa si sami nardite firmware po zelji.. ruknite v DFU (z jb orodjem) in restore prek itunes... Brez nekih jb procesov in zapletov z samim jb postopkom. Pa se sam JB je bolj "solid" ker je "imprintan" v sam firmware...(po domace)
In ja, Redsn0w mi nikoli ni bil prevec pri srcu |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |