Jabuk
upgrade - downgrade
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 05.04.2011 12:11:57
upgrade - downgrade
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ker mi nekatere osnovne stvari niso znane in mislim da so nujno potrebne bi vas prosil za pomoč.

Torej v jeseni sem si v Kanadi kupil iphone 4 ios 4.2.1 bb 3.10.1
Doma sem ga odpakiral, obrezal staro sim, priklopim na itunes in dela. Torej telefon je odklenjen?
Sedaj želim nadgradit na 4.3.1 in ga preizkusit če bo delovalo ve ok, pustim. Po poročanju nekaterih na forumu imajo nekateri probleme z baterijo in bi se rad vrnil nazaj na 4.2.1 torej moram naredit downgrade.
torej:
- jaz lahko priklopim iphone na itunes in normalno nadgradim ali moram pazit da se mi ne nadgradi tudi bb? se vedno ob nadgraditvi ios nadgadi tudi bb? (čemu sploh služi bb?)

-downgrade naredim po tem postopku
http://www.redmondpie.com/downgrade-ios-4.3-to-ios-4.2.1-4.1-4.0.2-4.0.1-iphone-4-3gs-ipad-ipod-touch-how-to-guide/ tako velja za vse downgrade?

-shsh imam shranjene na cydiji kam se shranijo če jih shranim z "dežnikom"? Je takrat tudi potrebno iphone jailbreakat da downgadas?
-lahko naredim downgrade če se mi je posodobil bb?

Prosim če me opozorite če je pri katerem od postopkov ogrožena garancija ali v prihodnosti potrebni neželeni postopki.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 05.04.2011 13:13:59
Brezveze downgrejdat zaradi mnenj drugih!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 05.04.2011 13:15:45
Ja zarad mnenj drugih res brezveze, ce se ti pa zdi da baterija res ne zdrzi dovolj pa dej. Recimo jaz sem, ker mi je baterija na 4.3.1 zrla k nora... sm dal nazaj na 4.2.1 spet vse lepo po starem Smile
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 05.04.2011 13:19:21
Placeboo efekt
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 05.04.2011 13:23:38
sej ga se sploh nisem upgrejdo zanimam se če bi slučajno imel probleme in da si raszčistim nekatera vprasanja ko mi niso najbolj jasna.
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 05.04.2011 14:13:25
Jaz sem imel težave z baterijo pri 4.3 in 4.3.1. Ko je bil telefon v standby-ju mi je kr žrlo baterijo. V settings->usage sem imel pod usage in standby skoz isti čas. Očitno je bila kriva ena aplikacija ampak ne vem katera.
Sedaj sem naredil restore as new device in baterija dela tako kot je delala nekoč, drži tudi več dni če malo uporabljam telefon. Seveda imam izklopljen 3g, gps, wifi (vklopim po potrebi).
Jablanator

Jablanator

Kraj: ???
Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 05.04.2011 18:06:04
- če ga nadgradiš se bb tudi nadgadi (bb nima veze če je telefon tovarniško odklenjen)
-downgread velja za vse iOS-e
če uporablajaš "dežnik" ( TinnyUmbrella) se ti SHSH blobsi shranijo na disk računalnika, privzeto mesto je: C:/Users/imePC/.shsh
-downgread lahko narediš z višjega iOS seveda če so shranjene SHSH fajli tistega iOS-a na katerega hočeš downgread-at, bb se ne more downgread-at,

če kaj zapraviš oz. uničiš enostavno ponovno updatetaš da se zbriše jailbreak in to je to..
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 04.10.2011 08:34:45
si sposojam temo, da ne odpiram nove:
doma imam še 3G tovarniško odklenjen na zadnjem softwearu ; dal ga bom ženi samo, ker je blazno počasen bi ga rad downgrade-al na 3.1.3

je kje kakšen uporaben tutorial za to? delal bom na macu

hvala Wink
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani