upgrade - downgrade | |||
Torej v jeseni sem si v Kanadi kupil iphone 4 ios 4.2.1 bb 3.10.1 Doma sem ga odpakiral, obrezal staro sim, priklopim na itunes in dela. Torej telefon je odklenjen? Sedaj želim nadgradit na 4.3.1 in ga preizkusit če bo delovalo ve ok, pustim. Po poročanju nekaterih na forumu imajo nekateri probleme z baterijo in bi se rad vrnil nazaj na 4.2.1 torej moram naredit downgrade. torej: - jaz lahko priklopim iphone na itunes in normalno nadgradim ali moram pazit da se mi ne nadgradi tudi bb? se vedno ob nadgraditvi ios nadgadi tudi bb? (čemu sploh služi bb?) -downgrade naredim po tem postopku http://www.redmondpie.com/downgrade-ios-4.3-to-ios-4.2.1-4.1-4.0.2-4.0.1-iphone-4-3gs-ipad-ipod-touch-how-to-guide/ tako velja za vse downgrade? -shsh imam shranjene na cydiji kam se shranijo če jih shranim z "dežnikom"? Je takrat tudi potrebno iphone jailbreakat da downgadas? -lahko naredim downgrade če se mi je posodobil bb? Prosim če me opozorite če je pri katerem od postopkov ogrožena garancija ali v prihodnosti potrebni neželeni postopki. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Sedaj sem naredil restore as new device in baterija dela tako kot je delala nekoč, drži tudi več dni če malo uporabljam telefon. Seveda imam izklopljen 3g, gps, wifi (vklopim po potrebi). |
|||
![]() |
|||
-downgread velja za vse iOS-e če uporablajaš "dežnik" ( TinnyUmbrella) se ti SHSH blobsi shranijo na disk računalnika, privzeto mesto je: C:/Users/imePC/.shsh -downgread lahko narediš z višjega iOS seveda če so shranjene SHSH fajli tistega iOS-a na katerega hočeš downgread-at, bb se ne more downgread-at, če kaj zapraviš oz. uničiš enostavno ponovno updatetaš da se zbriše jailbreak in to je to.. |
|||
![]() |
|||
doma imam še 3G tovarniško odklenjen na zadnjem softwearu ; dal ga bom ženi samo, ker je blazno počasen bi ga rad downgrade-al na 3.1.3 je kje kakšen uporaben tutorial za to? delal bom na macu hvala ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |