Jabuk
mbp ali imac
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 05.04.2011 11:25:36
mbp ali imac
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni,

sem pred nakupom prvega maca in v ožji izbor sta prišla novi mbp 13 (i5) in osnovni model imac-a (ko pač pridejo novi modeli). Računalnik se bo največ uporabljal za brskanje po internetu, pisanje v wordu in gledanje filmov (streaming in HD).
Bolj vsestranska zadeva se mi zdi mbp in dodatni monitor, vendar ne vem, če je integrirana grafična na osnovnem modelu mbp dovolj močna za predvajanje hd filmov na zunanjem displayu.
Poleg tega, ali se mbp, če je v "clamshell mode", bistveno bolj greje in ali se s tem krajša živ. doba računalnika?

Najlepša hvala za odgovore
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 05.04.2011 12:33:45
jaz bi izbral mbp 13 i5 v tvojem primeru,saj ga lahko še okoli prenašaš če bi imel potrebo po tem

za to kaj si opisal bo čist dovolj , brez problema predvaja 1080p na zunanjem displayu , grafična je dovolj močna

če je v clamshell mode se mogoče segreje max do 5 6 stopinj več v idle, življenska doba se ne skrajša , saj drugače te opcije ne bi bilo možno uporabljati...

sam imam mbp 13 mid 2009 v clamshell mode že kake 3 mesece, predvajam 720p in 1080p filme (na 32" full hd tv) in imam slabšo grafično kot ta nov.. tako da jaz bi izbral mbp

Nazadnje urejal/a scrm Tor 05. Apr 2011 12:45; skupaj popravljeno 1 krat
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 05.04.2011 12:44:14
hvala, saj ravno zaradi prenosljivosti se mi zdi to boljša varianta, čeprav bo računalnik večino časa verjetno na mizi, ampak vseeno.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 05.04.2011 13:11:42
Priporočamo takega s SSD diskom.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani