Jabuk
iPhone 3gs prikaz imen in iTunes
Jablanator

Jablanator

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 15.04.2012 12:00:02
iPhone 3gs prikaz imen in iTunes
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Se že v naprej opravičujem če obstaja kje takšna tema. Problem je sledeč. Včeraj sem opazil da mi v sporočilih ne kaže imena pošiljateljev vendar v contact mi lepo kaže. Opazil sem tudi da ko z itunesom sinhroniziram slike mi vse slike naredi po 2 enake. Dan pred tem sem pa formatiral računalnik. A je to kaj drugega narobe ali je zaradi cydije? Vendar nisem nič takega nalagal. Naloženo imam samo: winterboard, blacklist, iprotect, springtomize, bytafont in take reči.

Tukaj se vidijo podvojene slike. http://d.pr/nDT6

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 15.04.2012 14:00:54
Re: iPhone 3gs prikaz imen in iTunes
iSebby je napisal/a:
Se že v naprej opravičujem če obstaja kje takšna tema. Problem je sledeč. Včeraj sem opazil da mi v sporočilih ne kaže imena pošiljateljev vendar v contact mi lepo kaže. Opazil sem tudi da ko z itunesom sinhroniziram slike mi vse slike naredi po 2 enake. Dan pred tem sem pa formatiral računalnik. A je to kaj drugega narobe ali je zaradi cydije? Vendar nisem nič takega nalagal. Naloženo imam samo: winterboard, blacklist, iprotect, springtomize, bytafont in take reči.

Tukaj se vidijo podvojene slike. http://d.pr/nDT6

Eh ne se sekirat. Podvojene imas samo nepomembne slike, medtemko najboljsa slika nima dvojnika, skoda Smile

No pa semalo zares. Glede na tvoj screen in spremenjene fonte predvidevam da imas precej customiziran iphone, torej precej zadev iz cydie. Najverjetneje bo vzrok v tem.
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 15.04.2012 14:07:24
Re: iPhone 3gs prikaz imen in iTunes
Hvala saj sem sedaj naredil restore in set up as new iphone pa bomo videli kako bo.

Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani