mbp ali imac | |||
sem pred nakupom prvega maca in v ožji izbor sta prišla novi mbp 13 (i5) in osnovni model imac-a (ko pač pridejo novi modeli). Računalnik se bo največ uporabljal za brskanje po internetu, pisanje v wordu in gledanje filmov (streaming in HD). Bolj vsestranska zadeva se mi zdi mbp in dodatni monitor, vendar ne vem, če je integrirana grafična na osnovnem modelu mbp dovolj močna za predvajanje hd filmov na zunanjem displayu. Poleg tega, ali se mbp, če je v "clamshell mode", bistveno bolj greje in ali se s tem krajša živ. doba računalnika? Najlepša hvala za odgovore |
|||
![]() |
|||
za to kaj si opisal bo čist dovolj , brez problema predvaja 1080p na zunanjem displayu , grafična je dovolj močna če je v clamshell mode se mogoče segreje max do 5 6 stopinj več v idle, življenska doba se ne skrajša , saj drugače te opcije ne bi bilo možno uporabljati... sam imam mbp 13 mid 2009 v clamshell mode že kake 3 mesece, predvajam 720p in 1080p filme (na 32" full hd tv) in imam slabšo grafično kot ta nov.. tako da jaz bi izbral mbp Nazadnje urejal/a scrm Tor 05. Apr 2011 12:45; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |