Nazadnje urejal/a Cavallo Pon 28. Mar 2011 14:49; skupaj popravljeno 1 krat
| WWDC 2011 | |||||||
http://www.bgr.com/2011/03/28/apple-schedules-wwdc-for-june-6th-in-san-francisco/
![]() Nazadnje urejal/a Cavallo Pon 28. Mar 2011 14:49; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
|
|||||||
in zdaj bodo do junija nekateri vsako butasto slikco kao iphone 5 prilimal
|
|||||||
a potem bomo šele junija izvedel za nov IOS5 in ne aprila kot je bilo vsako leto.
|
|||||||
da
|
|||||||
Ni mi všeč... Še dobra 2 mesca do prve bete iOS 5... Sploh mi ni do novega iPhona bolj do novega os..
|
|||||||
zakaj pa ne? _________________ Lp. Roby. |
|||||||
Meni isto, res ne vem kaj bi moralo biti tako revolucionarnega, da bi si želel nov iPhone, 4ka mi je več kot odlična. _________________ Macbook Pro 13" (early 2010) iPhone 4 16GB iPod Shuffle iPod Nano |
|||||||
Tudi meni, super zadovoljen... Bi si pa res zelel nov iOS
|
|||||||
stabilizator snemanja in slikanja bi bil super v novem... zdaj se vse trese ko se kaj posname sploh na kakih dogodkih.
komej čakam junij |
|||||||
Dvomim.. Pomoje bo vse okol softwarea... |
|||||||
Hehe, poceni karte:
![]() |
|||||||
Ta event ni misljen za navadno rajo, temvec za pro developerje ki sluzijo na iOS( ter Mac osx). Za njih je to strosek, oz investicija nujen za biznis. |
|||||||
ni to nič , 1600$ kr tak iz rokava steseš... itak gredo samo taki ko so novinarji ali pa poročevalci za kakšne spletne strani z dokaj vlkim budgetom , itak si sami ne kupijo kart
|
|||||||
Jap, iOS 5 naj bi dobili šele jeseni letos
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
Če je "zamuda" resnična, lahko verjetno pričakujemo konkretno nadgradnjo
|
|||||||
sigurno bo nek nov iphone, pa tudi če bo le minor upgrade (nič sprememb dizajnu, samo kak A5 procesor kot v ipadu 2 ipd.) možno pa da tudi kaj večjega (večji screen pa take |
|||||||
Procesor noter bo verjetno dvojedrni - enak kot ga ima iPad2.
100% |
|||||||
|
|||||||
Srednja žalost ce to drzi
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 25, 26, 27 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |