Za Tiste, ki tega sporočila ne boste prebrali pred službo in zaradi tega tudi zamudili je sporočilo brezpredmetno (upam, da bo šef razumel problem), če pa bom koga s tem rešil sem pa vnaprej vesel
Aja, software ki ga imam na telefonu je 4.3...
| Težave ob menjavi ure | |||||
Torej, kot kaže se tudi tokrat ni izšlo kot bi pričakovali. Meni je telefon v noči iz sobote na nedeljo pravilno premaknil čas, vendar pa jo je že v naslednji noči prestavil nazaj. Iz nedelje na ponedeljek mi je namreč ob 00:00 prestavil nazaj na 23:00...
Za Tiste, ki tega sporočila ne boste prebrali pred službo in zaradi tega tudi zamudili je sporočilo brezpredmetno (upam, da bo šef razumel problem), če pa bom koga s tem rešil sem pa vnaprej vesel Aja, software ki ga imam na telefonu je 4.3... |
|||||
Pri meni vse OK ... Urwa pravilno kaze .... Budilka je zvonila ...
iPhone 4, iOS 4.3.1 ... |
|||||
iPhone 4, iOS 4.2.1 , ura tak kot treba , budilka tud zvonila
Nazadnje urejal/a scrm Pon 28. Mar 2011 08:11; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
iOS 4.2.1
Budilka zvonila, ura dela kot je treba... |
|||||
Pri meni na iPhone 4, iOS 4.3.1 vse OK
_________________ It was love at first touch! |
|||||
Meni je kolega tudi javil, da se mu je ura nastavila spet nazaj... Meni na mojem iOS 4.3.1 i4 deluje ok.
|
|||||
Meni je kolega tudi javil, da se mu je ura nastavila spet nazaj... Meni na mojem iOS 4.3.1 i4 deluje ok.
|
|||||
Mogoce je krivec operater... in samodejno nastavljanje ure ... Jaz imam vstavljeno Si.mobilovo kartico in vkljuceno samodejno posodabljanje ure ... ![]() |
|||||
tudi meni vse brez težav, ampak sem že včeraj zjutraj imel nastavljeno budilko, da sem se prepričal da vse dela
|
|||||
4.3.1., tudi vse v redu.
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
4.1. Ura se ustrezno posodobila, alarm pa me je danes vrgu 1 uro prej iz postle...
|
|||||
4.3.1 , nastavljanje časa avtomatsko, operater Si.mobil - telefon me je zbudil pravočasno in ura kaže pravilno
|
|||||
mobitel 4.3.1 i4 alles gut! =)
|
|||||
Mobitel 4.3.1 i4 vse gut
|
|||||
Po nadgradnji sedaj tudi meni deluje... primer zakljucen
|
|||||
iPhone 4, 4.2.1 (jailbreakan, čeprav to verjetno nima veze)-Si.mobil in vključeno samodejno posodabljanje-zaradi budilke bi skoraj zamudil v šolo (zvonila je 1 uro prepozno)...
Drugače pa je nekaj tudi v Dnevniku o tem: http://www.dnevnik.si/novice/znanost/1042433978 |
|||||
haha in zdaj bodo spet haterji se smejali češ kaki zanič so iphone
|
|||||
Valda, poglej si slo-tech ali pa racunalniske novice...
|
|||||
Če is vsaj malo Apple fan, bolše da ne bereš komentarjev tam spodaj, ker pogrizejo vsako japko ko jo dajo v novico.
|
|||||
Že vnaprej se ve kakšni komentarji bodo padali, če že samo naslov novice prebereš
Zanimivo da še nisem zasledil dobenega apple uporabnika, ki je bil tako proti drugim izdelkom nasprotnega proizvajalca in tako hate-al... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |