Hvala za pomoč
| Slovenski jezik | |||||
Sem novi lastnik appla iphone 4 pa me zanima kje natančno bi se dalo dobit slovenski jezik ter kako se nastavi?
Hvala za pomoč |
|||||
Uporabi iskanje.... http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=179529#179529 |
|||||
Sem probal vendar meni programa Cydia ne najde
|
|||||
Če ga hočeš met ga moraš najprej jailbrekat.
|
|||||
Jaz imam tovarniško odklenjenega. To vpliva kaj na garancijo?
|
|||||
Jailbreak ne vpliva na garancijo (preden se nese npr. v servis se na iphonu naredi RESTORE)
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Vem da si nov na forumu vse je že ene 100x razloženo, uporabi prosim iskanje.
Če maš jb telefon in ga neseš na popravilo, ti garancija propade. Razen če narediš restore in potem set up as new device. Tudi če imaš tov odklenjen telefon ga lahko jb. |
|||||
Mogoče veš kje bi se dalo dobit navodila za jb? Zanima me pa tudi če je to ok da mi piše kapaciteta 14gb imam pa 16gb? Jaz imam sedaj verzijo 4.3 pa me zanima če lahko jb s katero koli verzijo?
|
|||||
Tudi to je bilo ze 1000x napisnao kako in kaj... Uporabi malo glavo, google in bos nasel vse. Lahko pa uporabis iskalec na forumu.
|
|||||
@alpha: operacijski sistem na samem iPhonu vzame nekaj prostora, ne? Zato 14GB in ne polnih 16Gb, potem so tukaj še ostale stvari ..
Za VSE začetnike smo naredili SUPER kotiček, ki se imenuje NAVODILA! http://www.jabuk.si/pbb/viewforum.php?f=27 Ko boš pregledal VSE to in bodo še nejasnosti, pa le vprašaj! EDIT: če ti slovenski jezik RES ni nuja, ne potrebuješ zaradi tega JB-kat! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Samo to me zanima. Imam verzijo 4.2.1 in bi ga JB, če ga pa nadgradim na 4.3 potem moram ponovno JB ali ni več potrebno.
Po tem vodiču je vredu če grem JB http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12159&laid= |
|||||
Vsaka nadgradnja iOS-a zahteva svoj Jailbreak, tako je!
Iclarified ima najbolj sveže, razumljive vodiče _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Zanima me kako se naredi da bi imel verzijo 4.2.1 ker sedaj imam 4.3 sprašujem zato ker bi ga potem JB?
|
|||||
Žal brez shranjenih SHSH zadev ne bo šlo .. Višja matematika ..
Počakaj na uradni JB za verzijo 4.3 pa bo .. Do takrat pa lepo uporabljaj 4ko, takšno kot je _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
a mogoče ve kdo zakaj ne deluje iphone.macuporabnik.si ?? namreč rabim za iphone 2g slovenski jezik..
|
|||||
|
|||||
Uporabit moreš vsaj en velik znak!!
|
|||||
Sem že rešil hvala. Sedaj pa hočem zastonj potegnit dol skype pa me zanima kam to dol potegne ker ni na mobitelu in niti ne na računalniku?
|
|||||
Če potegneš dol na računalniku se ti Skype shrani levo v zavihek Apps. Ko boš vključil tvojo iNapravo, se ti bo aplikacija samodejno namestilo oz. ne, če si nastavil ročno nameščanje.
|
|||||
Kako se pa naredi da ga ročno namestiš kajti jaz sem imel mobitel priključen v računalnik vendar skypa ni na mobitelu
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |