Hej,
Zanima me ali je možno da z novim upgrade-om na iOS 4.3 ni nikjer v nastavitvah za wi-fi hotspot, čeprav bi moral bit...
Ali sem rahlo trd in ga ne najdem, ali ga pa enostavno ni?
Ima kdo to težavo?
Hvala
| iPhone 4, iOS 4.3 brez wi-fi hotspota? | |||||
Hej,
Zanima me ali je možno da z novim upgrade-om na iOS 4.3 ni nikjer v nastavitvah za wi-fi hotspot, čeprav bi moral bit... Ali sem rahlo trd in ga ne najdem, ali ga pa enostavno ni? Ima kdo to težavo? Hvala |
|||||
je 3G on?
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
pojdi v Settings, general, network, cellular data netowrk in izpolni polja pod Internet Tethering z podatki od svojga operaterja.
Pol se bo hotspot pojavu v Network spodaj. |
|||||
Lepa hvala... Urejeno..
|
|||||
Mene pa zanima ali je možno kako uporabljat hotspot preko wi-fi-ja inne preko mobilne povezave. Torej iphone je povezan na wifi in jaz bi to uporabljal na laptopu.
|
|||||
Ne... takrat, ko vklopis funkcijo Personal HotSpot, se WiFi povezava uporabi za povezavo drugih naprav, GPRS/EDGE/UMTS/HSxPA povezava pa se uporabi za dostop do interneta ... |
|||||
sam to se je pred 4.3 dalo, ko se ni blo wifi hotspota, al ne?
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Ne... takrat si lahko modem uproabil samo preko kabla ali BT... in se to samo za enega hkratnega uproabnika... Sedaj se jih lahko preko WiFi poveze do 5 hkratnih "surferjev" ... |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |