Zanima me če obstaja kakšna aplikacija za iphone za tek, da bi kazalo čas, poprečno hitrost, morda celo na zemljevidu kje se nahajam?
| Aplikacija za tek | |||||
Zanima me če obstaja kakšna aplikacija za iphone za tek, da bi kazalo čas, poprečno hitrost, morda celo na zemljevidu kje se nahajam?
|
|||||
|
|||||
Je še kar zastonj
Sem mislil, da so rekli samo do konca januarja... _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Hvala za hiter in kakovosten odgovor;)
|
|||||
Ja, je tudi mene presenetilo. |
|||||
RunKeeper Pro je res odlična za laufanje. Jo redno uporabljam in nimam nobenih pripomb.
|
|||||
http://www.endomondo.com
(Seveda je tudi iPhone aplikacija. Z dodatkom se zna povezat celo z ANT+ HR trakovi (denimo Garmin)). |
|||||
|
|||||
Moraš kupit čip, ki ga vstaviš v copate. Stane nekaj čez 20€.
|
|||||
Runkeeper.
Dela. |
|||||
Priporočam aplikacijo Nike+ GPS
Včasih je res bilo potrebno imeti čip, vendar zdaj uporablja GPS tako da to ni več potrebno. Meni je predvsem všeč to, da ti daje muziko glede na hitrost s katero tečeš. Lahko si nastaviš tudi power boost pesem, da te požene in odmisliš da si utrujen Meri pa ti tudi hitrost, kilometre, kalorije...na zemljevidu se ti obarva pot glede nato kako hitro si tekel (rdeče do zeleno)...pa neke chalange imaš, v glavnem ni da ni. Je pa taka bolj, ameriška. Npr. nazadnje mi je za nov rekord čestital Lance Armstrong hehe Zdaj se sliši to kot neka reklama Na kratko, luštna zadeva. Je pa plačljiva |
|||||
men v runkeeper-ju noče delat gps. piše da naj grem vn iz zaprtega prostora, čeprav sem zunaj, mi sploh noče povezat. A ma kdo podoben problem?
|
|||||
A imas baseband 06.15....
|
|||||
Ja imam 06.15.00 Če kliknem maps me najde vendar ni narisan zemljevid ampak somo sivo ozadje modra bunkica pa se pokaže. Nazadnje urejal/a modritrak Sre 23. Mar 2011 20:02; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Settings->General->About->Modem Firmware
|
|||||
imam ja |
|||||
Potem je zgodbe konec...
|
|||||
mi lahko poveš zakaj? a se neda nič zrihtat?
|
|||||
V večini primerov odklep na tem basebandu onemogoči GPS sprejemnik.
|
|||||
Verjetno imaš tovarniško zaklenjen telefon, katerega si odklenil tako, da si posodobil na iPadov baseband (6.15.00)-pri tem odklepu pa v večini primerov neha delati GPS.
No, ma ko greš na Maps, si povezan na internet(če nisi, ti zemljevida ne pokaže)? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |