ko poskušam sinhronizirati iPadov koledar z googlovim, se mi sinhronizira samo enosmerno. Podatki se prenesejo samo iz googlovega koledarja na iPad in NE obratno. Mogoče pozna kdo kako rešitev?
Hvala in lp.
| sync iPad Koledarja z Google calendar | |||
ko poskušam sinhronizirati iPadov koledar z googlovim, se mi sinhronizira samo enosmerno. Podatki se prenesejo samo iz googlovega koledarja na iPad in NE obratno. Mogoče pozna kdo kako rešitev?
Hvala in lp. |
|||
Najboljse je da dodas Google calendar kot caldav account. Prav tako si moras nastavit katere koledarje vse hoces, da se iz Googla syncajo na iPad. Dela cudovito, imam nastavljeno tako na iPhonu kot iPad kot Macu. Za moje potrebe je to zamenjalo MobileMe.
Evo link z navodili: http://lifehacker.com/#!5670967/how-to-sync-your-calendar-colors-between-google-calendar-and-ios |
|||
super, uspelo mi je ustvariti Gmail koledar, ki se prenaša tudi iz iPada na googlov koledar.
Ali je možno obstoječi koledar npr. koledae poimenovan On my iPad prenesti "izvoziti" v googlov koledar. Ali moram vnose prenesti na iPadu v Gmail koledar in potem syncat na google kalendar. |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |