Jabuk
Angleški paket: slovar,prevajalec,glagoli
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 19.10.2006 07:56:14
Angleški paket: slovar,prevajalec,glagoli
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
A je kdo že kupil zadevo? Je dobro narejene zadeva in vredna nakupa ali je še v povojih?

http://www.mojslovar.com/
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 23.10.2006 07:12:53
ja, jest!

Zadeva je precej slaba. V kolikor ti fali osnovno znanje angleškega jezika, potem ti bo mogoče prišlo prav tu in tam, sicer pa je slovar precej okrnjen, mnogo besed manjka. Meni je praktično neuporaben, saj ravno take besede, ki jih sam pozabim, v slovarju ne obstajajo. Ni primerjave z Amebisovim.
Še vedno si največ pomagam z vgrajenim ANG/ANG slovarjem in Thesaurosom.

Kupil sem pa tudi ang. nepravilne in nepravilne gl. v nemškem jeziku, kar se je pa sploh izkazalo za več ali manj beden produkt, saj ne gre za nek spisek glagolov temveč za butasto preverjanje znanja. Glagol moraš sam napisat in ugotovit vse nepravilne oblike... kr neki...

Je pa vsaj spodbudno, da se je spravil delat slovar, mogoče bo zdej Amebis vidu, da se splača ven butnt kaj boljšega.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 06.04.2011 16:17:11
Jaz uporabljam pa tale http://www.spletni-slovar.com/slovensko-angleski. Vidim pa, da ga tudi izboljšujejo in dodajajo nova gesla. Ali ima kdo mogoče kakšno slabo izkušnjo s tem slovarjem, predvsem s tem, da so besede napačno prevedene?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani