Zivjo,
Zanima me, ce ima kdo izkusnje s streamanjem filmov, muzike neposredno iz Wd Tv Live (seveda je na nanj prikljucen usb disk) ?
| WD Tv Live Stream | |||||
Zivjo,
Zanima me, ce ima kdo izkusnje s streamanjem filmov, muzike neposredno iz Wd Tv Live (seveda je na nanj prikljucen usb disk) ? _________________ MacBook Pro iPad iPhone |
|||||
Glasba ni bila noben problem, medtem ko videi - divx je šlo brez zatikanja, 720p se je tu in tam ustavilo, vendar se je zelo dolgo zaganjal, 1080p pa ni šlo. Je pa bil WD TV povezan wireless, prav tako računalnik.
Sedaj, ko imam na kabel povezan WD TV dela zadeva boljše - 720p, ampak more biti računalnik v istem prostoru. Takšne so moje izkušnje. LP _________________ Macbook Pro 13" (early 2010) iPhone 4 16GB iPod Shuffle iPod Nano |
|||||
Ok, sem pozabil napisati, ce kdo pozna kaksno aplikacijo, s katero bi to dosegel... ? _________________ MacBook Pro iPad iPhone |
|||||
Jaz nisem nikjer zasledil, da bi WD TV Live omogočal streamanje na druge naprave? Če slučajno podpira, pa povej, kater protokol uporablja in ti bomo glede na to svetovali app.
|
|||||
Sem najdu - Buzz Player. Dela super streamanje. Priporocam... _________________ MacBook Pro iPad iPhone |
|||||
Še boljši app za to bi bil verjetno XBMC, saj uporablja knjižnice za HW dekodiranje h264 videov, podpira srt podnapise s šumniki, itd... povrhu je pa še zastonj. Ampak potrebuješ jailbreak.
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Install_XBMC_on_iPhone/iPad |
|||||
Buzz player predvaja iz sambe?
|
|||||
Zal ne jailbreakam iPada... _________________ MacBook Pro iPad iPhone |
|||||
Jop. Za Wd Tv Live vpises smb://IP_STEVILLA in se ti prikaze file system prikljucene naprave. _________________ MacBook Pro iPad iPhone |
|||||
sej pr Buzz tudi delajo podnapisi, jaz ga imam raje kot XBMC
|
|||||
V navodilih piše, da podpira vse sorte podnapisov. Nisem pa še sprobal... _________________ MacBook Pro iPad iPhone |
|||||
podpira, vključno z šumniki
|
|||||
Potem je pa tale Buzz Player res super. Dober sem zadel... _________________ MacBook Pro iPad iPhone |
|||||
Žal pa ne more podpirati HW dekodiranja HD videov, kot to počne XBMC, ker to ni javni API.
|
|||||
To je res. Vendar mi na iPadu zadošča SD kvaliteta... _________________ MacBook Pro iPad iPhone |
|||||
Sicer vem, da to ni prava tema, ampak ker v drugi temi nisem dobil odgovora me zanima, č eje že kdo probal "streamat" prek XBMC IPTV, npr T2 Zanimajo me nastavitve (seveda he he he) |
|||||
Multicast preko WiFi-ja je "no go". Šlo bi verjetno, če bi uporabil udprelay in si posamezne kanale spravil v unicast.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |