iphone 3gs se prižge in potem ničveč....? | |||||||
Imam naslednji problem; Danez sem iphone model 3gs izključil oz sem ga hotel respring-at in ko sem ga hotel nazaj uključti se je pojavil apple logo naprej pa se ni zgodilo nič več,torej apple logo lahko tudi 10min sveti na ekranu pa nebo šel naprej v meni.Respring sem hotel narediti ker se mi je zdelo da neki šteka.NI mi padel nič potleh niti spremembe temperature ni bilo drastične.kakšen predlog? p.s.ko ga priključim na komp mi ne javi glasa(ker ga imam na glas) niti ne pokaže baterije da bi se polnil. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
ja,kako pa naj vem kdaj je baterija prazna če sploh ne pridem v meni? |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
gori pa se ugasne,in potem se spet prižge.vseeno naj pustim? |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
baterijo mi je pokazalo prazno,nakazal mi je tudi da ga naj priklopim na napajanje,kar sem potem tudi storil(sicer na komp) ampak spet se isto pojavi; Logo zasveti in sveti in sveti in sveti......in nič se ne zgodi.... |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
kako to naredim? |
|||||||
![]() |
|||||||
še eno vprašanje,kaj se zgodi ko dam v dfu mode in ko mi zazna itunes da je v recovery mode,kaj potem če kliknem restore? |
|||||||
![]() |
|||||||
Nazadnje urejal/a lakai Sob 05. Mar 2011 21:48; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
![]() |
|||||||
hard reset sem že 10000000000x probal pa ne deluje.sedaj sem ga povezal na komp in mi je v itunes zaznalo recovery mode.kaj sedaj?kaj se zgodi če kliknem na restor?imam sicer jailbraik-an iphone. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
ja je odklenjen.in sedaj? |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
kaj priporočaš/priporočate? |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
ne razumem. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |