Jabuk
Bluetooth
Jablanator

Jablanator

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 10.03.2011 21:05:59
Bluetooth
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zjutraj sem iMac-u dopustil update. Ko sem se zvečer usedel za računalnik pa sem opazil nekaj čudnega...ne tipkovnica ne miš (oba bluetooth) ne delujeta. Rekel sem si...aaa tepec kdo pa bo polnil baterije. Pregledam baterije vse ok. Vse dovolj polne. Gledam na konekšn - Bluetooth not available....Tu pa nastane taževa. Bluetootha mi nikakor ne uspe usposobit. Brisal sem že com.apple.Bluetooth.plist datoteko kot to nalaga nekdo na Apple diskusijah. Hotel sem z nekim combo Updatetom rešit napako, pa mi je seveda povedal da ne more upgradat na novejšo, če je že moj obstoječ sistem novejši od tega update-a. Tako da zdaj delam v izrednih razmerah Smile

Delam na iMacu 27" late 201 Snow Leopard zadnji update.
Kako bi usposobil Bluetooth ali nekako naredil Downgrade na zadnji update?

EDIT:
haha česa vse ne doživiš - med brskanjem do rešitve naletel na smešno rešitev. Ugasnite računalnik in počakajte 5min. Prižgite računalnik. Potem naj bi delalo. In res. Dejansko.
Ni da ni, kakšna rešitev...sam pa bi skoraj vrgel v zrak pol naselja naj mi že nekdo priskrbi usb tipkovnico... Embarassed
Kakorkoli, zdaj deluje (pustim objavo gor, če bo slučajno še kdo tako pameten kot jaz Rolling Eyes

Klub vsemu pa...zakaj zaboga se je spomnu nehat delat?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani