nevem če se to samo meni dogaja, ampak vsakič ko se mi time machine vklopi začne delat backup v velikosti 14.37GB. tudi če je bil prejšnji narejen samo 1min prej.

| time machine problem. ali pač? | |||||

nevem če se to samo meni dogaja, ampak vsakič ko se mi time machine vklopi začne delat backup v velikosti 14.37GB. tudi če je bil prejšnji narejen samo 1min prej. 

| 
	|||||

si kupil TM pred kratkim? prvič moraš pustiti, da naredi backup v celoti, če se ni nikoli izvedel v celoti, bo nato vedno znova poskušal.. 

v kolikor se je izvedel v celoti, potem je dobro razmisliti kaj ti toliko zasede in česa ne želiš za backup. lahko določiš pod system pref.  | 
	|||||

mam ga že 2 leti. vse datoteke pa zavzamejo 80GB. tak da je 14GB glede na celoto zlo vlko  | 
	|||||

Uporabljas virtualizacijo (Parallels, Virtualbox)?

Dostikrat je to vzrok. Ob vsakem zagonu se namrec image virtualnega stroja malenkost spremeni, zato jo TM vsakic prekopira v celoti. Ce je to pri tebi vzrok, potem moras samo mapo z virtualnim strojem izkljuciti iz samodejnega backupiranja s TM.  | 
	|||||

ne nič od tega  | 
	|||||

potegni si GrandPerspective z neta (je free) in poskeniraj za datoteko, ki je 14GB velikosti.  Ce ugotovis katera datoteka je tista, ki dela preglavice, bos verjetno lazje odkril vzrok. 
			_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |