Jabuk
Poslovno okolje na MAC-ih
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 18.02.2011 12:56:36
Poslovno okolje na MAC-ih
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo,

Ker sem tudi sam uporabnik Maca, sem na trgu iskal rešitve za moje podjetje. Nobeden izmed ponudnikov ERP programov (za podporo poslovanju podjetja) ne ponuja aplikacije z SQL bazo na MAC okolju.
(pregledal sem Pantheon, i-Center, Birokrat, Vasco itd...). Aplikacija pa mora biti SLO, ker notranje računovodstvo in mora biti zakonsko posodobljena.

Opcija so sicer parallelsi, vendar potem ne morem poskrbet za tako varnost, kot npr. na strežniku z RAID 10 + vprašljivo mrežno delovanje.

Zasledil sem storitev Flip IT, kjer ponujajo virtualne windowse in strežniško okolje, ki delajo na MAC-u, govoril sem z njimi pa baje tudi na iPadu in iPhone-u lahko dostopaš do istih windowsov. Na nek način dostopaš iz svoje i-naprave do windows okolja, ki je virtualizirano v datacentru.

Zanima me, če kdo izmed vas že uporablja to storitev in če ja - negativne in pozitivne izkušnje.

Lp,
Drago
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: blizu
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 18.02.2011 13:01:20
Živjo,

kaj pa "Poslovanje" od podjetja Data Studio? http://www.datastudio.si/

lp,
Mitja
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Celje
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 18.02.2011 13:06:16
Delam za SAOP in ker MS SQL nima podpore na Mac, ti priporočam ponudnika FlipIT, imamo dobre izkušnje, potem imaš na Macu nameščeno Remote desktop odjemalca in delaš normalno. Za kakšne manjše podteje pa imamo www.minimax.si

Pač se da narediti, tudi namestitev Windows preko virtualca smo že delali na Mac.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani