Jabuk
Planer klicev
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 15.02.2011 20:59:06
Planer klicev
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni!

Upam, da mi mogoce zna kdo pomagat. Iscem (pa res ze dolgo nikjer ne najdem) aplikacijo za iphone (super bi bilo ce bi obstajal veliki brat za OsX) kjer bi si naredil seznam klicev ki bi jih moral opraviti jutri. In potem ko bi bil v avtu bi zagnal to aplikacijo in samo lepo po vrsti preklical kar imam za tisti dan v planu.

Ce pa bi bila opcija da si na OS X na brzino zmecem skupaj koga moram poklicati (da ne delam to na malem iPhone ekranu) pa bi bil to se velik dodatni bonus.

LP,
Miha
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 15.02.2011 21:15:39
Lahko si pošlješ številke na email. Mail aplikacija na telefonu (ali pa SMS aplikacija) ti številke lepo prepozna. Samo klikneš na številko in že lahko kličeš.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 15.02.2011 21:16:11
IDialUDrive
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 15.02.2011 21:33:54
tale iDialUDrive pa zgleda obetavno ... bom takoj sprobal Smile vsec mi je da lahko na webu naredim razlicne liste ljudi in potem samo klice Smile

@mikro tudi tvoja ni napacna ... samo problem je ker moram potem vse kontakte imeti se v kaki .pages datoteki in jih rocno kopirati vsak dan v mail ki si ga posljem za naslednji dan ... skoda da ne znam uporabljati kake baze pa da potem samo klikan in tiste ki jih poklikam da mi naredi kak txt Sad
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani