Ko želim naložit aplikacijo IPA mi noče naložit v iTunes???
| Ne doda aplikacije v iTunes | |||||||
Ko želim naložit aplikacijo IPA mi noče naložit v iTunes???
|
|||||||
Svetujem ti, da se obrneš na Apple support: http://www.apple.com/support/itunes/
V skrajni sili jo lahko pač še enkrat downloadaš iz App Stora. Če je pa neuradna aplikacija, ti pa nihče ne more pomagati. Konec koncev je lahko tudi pokvarjena datoteka. |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Se opravičujem za offtopic, sam tole me zanima, k je lih tale fbi anti-piracy
Kje je tukaj meja za piratsvo? Ker za jb se je baje določilo, da je legalen, ne? Zakaj so potem programi/aplikacije nelegalne, iz cydie pa to? Sej nikomur ne kradeš avtorskih pravic? |
|||||||
LOL |
|||||||
Vse aplikacije iz cydie za katere PLAČAŠ so popolnoma legalne in se ne smatrajo kot piratstvo.
Aplikacije, ki pa jih nalagaš na telefon z raznimi Installousi ipd. pa so nelegalne oz. krekane in se smatrajo za PIRATSTVO! Politika na tem forumu je, da se tega ne podpira in pri "kraji" ne asistira... @gpc17 Dobra mi je |
|||||||
|
|||||||
Ok, sej nikakor nimam nič proti temu, sam tako informativno me zanima a pol recimo sbsetting al pa ultrasn0w pa te zadeve... to je legalno al ne? tnx |
|||||||
Seveda da je.
|
|||||||
Hm. Zdej ful ne štekam kje je meja kaj je legalno in kaj ni, ampak ok. Bom sčasoma ugotovil
Hvala. |
|||||||
nelegalno je nalagati ukradene oz. skrekane aplikacije na telefon. To so aplikacije, ki so na voljo v app storu za določeno ceno, ti pa jo s pomočjo jailbreaka naložiš zastonj. Tukaj je meja.
|
|||||||
Ajaa, tko, ok. Sem opazil samo, da ponavad k se kej appi iz cydie omenjajo, da je takoj neki s piratstvom, nisem bil pa pozoren če so to appi iz appstora.
Hvala |
|||||||
Niso mišljene aplikacije iz cydie... teh je res bolj malo. Problem je, da vsi uporabljajo termin app v bistvu za tweake in modifikacije os-a.... Mišljene so aplikacije, ki jih nalagajo prek Installous-a (Tole je aplikacija, ki se naloži na telefon in omogoča nalaganje krekanih aplikacij)
Pač politika foruma je takšna, da se o tem javno ne razpravlja... Če kdo želi pač po ZS... |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |