Jabuk
iPhone iTunes sync problem
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 09.02.2011 11:10:19
iPhone iTunes sync problem
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
danes so mi ob syncu iTunesi zaceli javljati da ne morejo syncati ker ne najdejo "sync fila" (zal nisem naredil scr capture-a). Medtem ko je bil priklopljen na racunalniku sem iz cydie en paket odinstaliral (ne med syncanjem), ter nekaj videov v vlc nalozil, nekaj fotk z funboxom dol pobral, vse je slo cez brez kakrsnih koli opozoril o tezavah

sedaj mi kljub rebootanju pc-a in iphona Itunesi vsakic ajvljajo "set up your iphone"

a mi kdo lahko pove (100%) ali to pomeni da ga bo dal set up as new ali je to samo vprasanje kam in kako naj kaj posynca in bo vse ostalo isto ... moogce mu manjka kaksen file, ki ga lahko popravim? (namrec trenutno res nimam casa za vse na novo gor dajat, stimat itd itd)

hvala za pomoc

EDIT...
ta link zgleda obetajoce,... predvsem me je strah da bo brez predhodnega vprsanja sel delat set up as new....
http://www.fettesps.com/how-to-fix-itunes-set-up-your-iphone-error/
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 09.02.2011 15:51:32
.... nobenega odgovora, predvidevam da preneumno vprasanje ...
..zadeva je resena... ce bo komu pomagalo bom se sem napisal... klik na done, ni naredil nic skode oz npr restore-a,... nekaj aplikacij ki so se sesuvale ob tem dogodku se je popravilo in sve dela kot prej..
lp
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 02.03.2011 20:03:45
problem iz itunesi
zdravo ! pred dnevi sem kupil iphone 3Gs in ker sem novi na tem nivoju mobitela me zanima kako i kaj glede sinhroniziranja v itunesi...ob priklopu se mi pojavi napis : itunes has found purhased items on the iphone " iphone " that are not present in your itunes library . do you want to transfer these items from this iphone back in your itunes library - if you do not transfer these purchased items to your itunes library they will be removed from the iphone ... kljub temu da tipknem transfer mi v itunesih prekine . prvi korak od stirih mi prekine ... hvala Smile
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 05.03.2011 00:15:56
ni nikogar ki bi se dalo nekako resit oz spravit u red to zadevo ?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 05.03.2011 00:21:38
Verjetno se ni nihče razen vaju srečal s tem problemom in zato ga noben ne zna rešit.

Mislim pa da je za to kriv jb. Če naredita clean restore potem bo težava po vsej verjetnosti izginila. Pa tudi telefon se vama bo zaklenil.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani