Težava pri zagonu | |||
včeraj zjutraj ugasenm MBP (2008, 2,4, 10.5.8 ), kakor imam navado, ko grem na Brniku na letalo (ker je trab na securitiju odpirat in zapirat ekran, bebci) Na letališču ga hočem prižgat, pa pride do jabolka plus tisti krogec iz črtic spodaj in tam ostane. Par minut, vmes se segreje, da se ne spomnim, da se je že kdaj tako, vetilator na ful. Na silo ugasnem, probam spet, isto. Kasneje probam še s shiftom ob zagonu, isto. OK, se sprijaznim, da bom dvokilsko utež s sabo tovoril do konca poti. Potem zvečer v hotelu, rahlo besen zaradi urejanja mailov po telefonu MBPja potegnem ven, priklopim na štrom, prižgem. Isto. Ampak sem zatrmaril, če se stopi, naj se pa stopi, itak ne dela. Ko čez enih 15 min pridem nazaj v sobo, je bil ravno na modrem ekranu, potem se je naprej čisto normalno postavil in od tedaj dela. Ne vem, kaj bi bilo, če bi ga spet ugasnil, se mi ne testira, ker imam precej dela ... Je kdo že doživel/slišal za kaj takega? Bo zdržal še ta dva mesec ali koliko je še do novih MBPjev (p..., zakaj ravno pri tej generaciji traja toliko do zamenjave)? |
|||
![]() |
|||
jest sem mel že kar nekajkrat težave ob zagonu mojega imaca in zmeraj je pomagal reset PRAM/VRAM. Probaj se držati spodnjih navodil in poročaj. http://support.apple.com/kb/ht1379 Lp, Tim |
|||
![]() |
|||
Niti malo ni pomagalo. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |