imam Se Zgodi garancijo, in me zanima ali bodo to popravili z doplačilom ali zastonj, ter ali mi dali nov računalnik (macbook?) ker teh več ne delajo (sklepam da se to ne bo zgodilo saj še se te plasične dele da dobit
lep pozdrav!
| macbook razpoka | |||||
torej, pojavla se je tista klasična napaka na white macbooku (penryn model, 2,1ghz letnik 2008)
imam Se Zgodi garancijo, in me zanima ali bodo to popravili z doplačilom ali zastonj, ter ali mi dali nov računalnik (macbook?) ker teh več ne delajo (sklepam da se to ne bo zgodilo saj še se te plasične dele da dobit lep pozdrav! |
|||||
Jst nebi uveljavljal se zgodi saj mislim da gre to skozi apple care repair program. Tak da prvo direkt na EPL pa če zavrnejo potem uporabit se zgodi.
|
|||||
Mislim, da lahko to uveljavljaš. Preventivno lahko pokličeš na enega od Apple servisov v Sloveniji.
Novega računalnika v vsakem primeru verjetno ne boš dobil. |
|||||
Sam pazi, če uveljavljaš se zgodi si sokriv in boš plačal del popravila sam točno nevem koliko a se mi zdi da 10-15% zneska popravila.
|
|||||
pri se zgodi kriješ 33%
|
|||||
Kolega je imel isto tak , čist serijski problem .. in so mu še zraven tega zlomljenega dela, zamenjali celotono tipkovnico , zastonj
|
|||||
To je serijska, na ženinam MB so na EPL že 3x manjali, nobenega problema, le 24 ur (ali pa max 2 dni) se brez računalnika.
|
|||||
A to menjajo tut ce ni vec v garanciji. Niti tisti (se zgodi)?
|
|||||
Ženim MB je 4+ leta star, pa so menjali. Nobene garancije nima več.
|
|||||
Ali je bil ta MB kupljen pri njih ali to res naredijo vsakemu? Tudi naš stari MB Black ima namrec isti problem. |
|||||
Kupljen je bil na FMC, menjajo pa na EPL (no ja, prvič še na FMC, ampak ker ima EPL skoraj pred vrati, raje tja zavijem)
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |