iPhone se ne prižge po brisanju vseh podatkov | |||
Po foumih berem, da je rešitev možna da ga spraviš v DFU in ga potem povezati na iTunes ter narediti restore, telefon mi lepo zazna v itunes in mi poda možnost za restore ter update skupaj. Če pa razumem se mi bo telefon zaklenil če ga bom updejtal na 4.2. Torej kakšni so kej ostali nasveti... Lp |
|||
![]() |
|||
Erase all data & settings funkcija ti telefon sesuje, če je ta jailbreakan. |
|||
![]() |
|||
Po novem ta podatek vem ![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
this device isn't eligible for the requested build To sem še probal drugih idej nimam in bi lepo prosil če mi lahko kakšen postopek opišeta ali kej podobnega k tudi ne vem kaj točno moram iskat. |
|||
![]() |
|||
BREZ SHRANJENIH SHSH NE MORES RESTROATI NA NOBENO DRUGO VERZIJO, RAZEN NA TRENUTNO AKTUALNO. TA TRENUTNO AKTUALNA PA JE SEDAJ VERZIJA 4.2.1 ... Glede na to, da nisi vesc niti brskanja po forumu... bi priporocal, da se obrnes na koga, ki to obvlada... Mogoce servis mobi-COM ... ali pa ce ima kdo rug voljo to delat... ![]() Prebrskaj se tale podforum >> http://www.jabuk.si/pbb/viewforum.php?f=30 |
|||
![]() |
|||
V forumu nisem našel gotove rešitve, bral sem o restoru z redsn0w-om in potem odklepom z ulstrasn0w-om vendar mi še vedno ni povsem jasno ali se mi bo ob tem poskusu telefon zaklenil ali ne, zaradi posodobitve baseband-a. Nism pa še zasledil custom firmware od aktualne verzije (4.2) Torej če ti ni izpod časti in mi lahko naprej svetuješ in pojasniš če sem zgoraj kaj narobe spisal brez sarkastičnih opazk bi bili le ti nasveti in pojasnila zelo dobrodošla, dvomim pa da si se ti rodil z vsem znanjem o odklepanju iPhona. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |