imam velik problem, če ga ne rešim, se bom moral posloviti od telefona
Kako bi naredil, da bi mi telefon pokazal, da je dohodni klic preusmerjen k meni iz drugega telefona.
( npr. Nokia ima tako malo puščico )
Prosim za pomoč.
Hvala
| Preusmerjen dohodni klic, prosim za pomoč | |||||
uporabljam iphone 4 16 gb unlocked
imam velik problem, če ga ne rešim, se bom moral posloviti od telefona Kako bi naredil, da bi mi telefon pokazal, da je dohodni klic preusmerjen k meni iz drugega telefona. ( npr. Nokia ima tako malo puščico ) Prosim za pomoč. Hvala |
|||||
Jok brate...Nokia ima slušalko in puščico, če ti preusmeriš klic, če so pa klici preusmerjeni na tebe, pa ti to ne vidiš!
|
|||||
ne bo držalo..... če je klic preusmerjen na tvoj telefon tudi stara vsaka stara nokia pokaže..... |
|||||
Ne vem in se ne bom prepiral, vendar men še noben od telefonov ni kazal, če so kaki klici preusmerjeni na mene...če pa sem jaz preusmeril kam, mi pa vsak kaže.
P.S. Boš pa šel nazaj na staro Nokia |
|||||
Anke, kupim tvoj iPhone. Če se boš slučajno moral posloviti od njega
Povej ceno, lahko tudi na ZS. |
|||||
seveda pokaže... Ampak samo ob klicu-pred številko se ti pokaže puščica,da veš,da je klic prevezan nate... Pri iphonu se mi zdi,da to ni mogoče!
|
|||||
To pa možno, na svoji Nokia E71 nikoli nisem bil pozoren
|
|||||
lp da si za malo sposodim temo me zanima kako izklopit na iphonu 3g z 4.2.1 firmwarom call forwarding?
lep pozdrav in hvala |
|||||
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=15038&highlight=logo
tuki maš navodila, men lepo dela |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |