Jabuk
iPhone recent calls
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 29.01.2011 01:26:58
iPhone recent calls
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni!

Nikakor mi ni jasno zakaj iPhone hrani samo zadnjih 100 klicev. In ker dnevno naredim/dobim/zamudim večinoma več kot 100 klicev me zanima:

- ali obstaja kak app v appstoru oz. kjerkoli kaka nastavitev s katero bi povečal to številko

- ali obstaja kak app za JB iPhone (ce ne bo druge ga bom pac JB) s katerim lahko to dosezem

Namreč navajen sem, da si ponavadi zvečer naredim pregled dneva in pripravim stvari za naslednji delovni dan - pa mi potem zelo pomaga, da grem skozi ta seznam saj se tako najlazje spomnim stvari.

Lp,
Miha
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 29.01.2011 01:45:11
Da bi bila kakšna taka aplikacija v App Storu ne verjamem, ker je omejitev na nižjem nivoju, kot lahko dostopajo aplikacije iz App Stora.

Imaš pa tukaj nekaj na to temo:
http://www.emiratesmac.com/forums/iphone/8679-iphone-call-history-limit-increase.html
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 29.01.2011 01:46:45
Re: iPhone recent calls
mmatlw2k je napisal/a:
Pozdravljeni!

Nikakor mi ni jasno zakaj iPhone hrani samo zadnjih 100 klicev. In ker dnevno naredim/dobim/zamudim večinoma več kot 100 klicev me zanima:

- ali obstaja kak app v appstoru oz. kjerkoli kaka nastavitev s katero bi povečal to številko

- ali obstaja kak app za JB iPhone (ce ne bo druge ga bom pac JB) s katerim lahko to dosezem

Namreč navajen sem, da si ponavadi zvečer naredim pregled dneva in pripravim stvari za naslednji delovni dan - pa mi potem zelo pomaga, da grem skozi ta seznam saj se tako najlazje spomnim stvari.

Lp,
Miha

+1
Tudi jaz bi imel zgodovino vsaj 200 klicev. Sem že en čas nazaj iskal, pa nism prišel do pravega odgovora.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 29.01.2011 01:49:31
Še en link:
http://modmyi.com/forums/file-mods/14781-possible-increase-call-history-count.html
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 29.01.2011 01:55:37
Ja ravno berem, tudi jaz tole temo:
http://modmyi.com/forums/file-mods/14781-possible-increase-call-history-count-2.html

tukaj imaš direkt že narejen file, ki je omejen na 1000 zapisov.
Probaj in poročaj.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani