Ne naloži aplikacij preko iTunsov na iPhone | |||
V iTunsih imam še vedno ime prejšnjega lastnika in za to po moje tudi ne morem naložit svojih aplikacij na telefon. Verjetno bi pomagal restore, a kam ko pa je že zaklenjen na 4.1? Mogoče tudi kakšna druga rešitev? Hvala za pomoč |
|||
![]() |
|||
btw: a si RES mogu nabavit zaklenjenga, da bodo zdej problemi? ![]() EDIT: naloži si nekaj free appov, priklopi lepo iphone, v APP zavihku odklukaj applikacije za sinhronizacijo in potem javi, če ti javi kakšno napako ali kaj podobnega .. ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
![]() |
|||
Vse ostalo lahko syncam sam aplikacij ne... Drgač pa ja, je bla taka cena da sem ga moral vzet ![]() Prvo me vpraša, če hočem syncat aplikacije k so na iPhonu z iTunsi, pa ni važno, tud če dam da mi jih ne naloži v iTunse, no potem pa dam sync z mojimi aplikacijami pa jih že pokaže na računalniku kot da se nalagajo, sam pol pa se vse skupaj kar tako brez bilo kakšnega opozorila izklopi (sync) in to je to. |
|||
![]() |
|||
![]() Hmm, torej ti ven vrže pri sinhronizaciji? A bi probal z ponovno namestitvijo iTunesov? Restore - it's a NO GO, at the moment ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |