Zdravo,
to temo sem odprl z namenom da v njej lahko objavljate posnetke ki ste jih naredili SAMO vi.
Danes mi je bilo malo dolgčas tako da sem nahitrico naredil enega.
| Vaši video posnetki | |||||||||
Zdravo,
to temo sem odprl z namenom da v njej lahko objavljate posnetke ki ste jih naredili SAMO vi. Danes mi je bilo malo dolgčas tako da sem nahitrico naredil enega. |
|||||||||
Hehe kul video.. moram se tudi jaz kdaj poigrati z iMovijem.
|
|||||||||
dobro ti je uspel tale filmček.
|
|||||||||
Tole sem jaz skvackal na hitro takrat, ko sem namestil iMovie 11
|
|||||||||
@ursic: to kar si ti dal ni film ampak trailer. Si pa naredil dober trailer
@jest: dobro narejen trailer. Nazadnje urejal/a lordjimy Ned 23. Jan 2011 17:08; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||||
Nice...jz bi tud naredu...če bi mev maca
|
|||||||||
Jaj, sem čisto pozabil na to šik opcijo izdelava trailerja. Mi je od ursica fenomenalen.
Jest, lepo je videt čedalje več ljudi, ki se odloči za poligon. Samo od takrat naprej pejlem kvečjemu malenkost hitreje in ne počasneje, kot pravijo mnogi. |
|||||||||
Bom kar tuki vprašou da ne bom nove teme odpirou.
Če v youtube v search vpišem lrp s10 blast tc mi ne najde mojega videa (ki se tako imenuje) če pa vpišem blast tc mi ga pa najde. Se da to kako spremeniti? EDIT: je že vredu |
|||||||||
No pa da spet malo obudim temo
naredil sem nov video (trailer) _________________ Jailbreak navodila: http://www.iclarified.com/jailbreak/ Unlock navodila: http://www.iclarified.com/unlock/ |
|||||||||
evo ena izmed mojih montaz v FCP in AE.
|
|||||||||
go go go, še več takih. Prav zabavno je gledat tole!
VSE POHVALE! |
|||||||||
Odlične montaže!
|
|||||||||
Waw, lepe montaže z čudovitim zvokom!
|
|||||||||
Trailer je narejen zelo profesionalno (slika se ujema z zvokom, napeta vsebina)! Še enkrat čestitke!
|
|||||||||
evo še nekaj mojega, sicer malo starejše ampak bo vredu |
|||||||||
Lepo, kako gumo "mučka"
|
|||||||||
Sarkazem, ne :p |
|||||||||
Ne, res izgleda super. |
|||||||||
Oba govoriva o Uršičevem trailerju, ne? |
|||||||||
Bravo Jean. Še kaj nam pokaži |
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |