Hvala,
LP Žiga
| iPhone 3GS pretirano tih. | |||||||

Pred kratkim sem kupil rabljen iPhone 3GS, pa imam en kar nadležen problem. Sistemski zvok je enostavno pretih. Ne slišim zvonenja, že "click" ob odklepu je pretih. Zvok na slušalkah deluje normalno. V nastavutvah imam volume na full. Sestrin iPhone, ki je identičen, dela povsem glasno  

Hvala, LP Žiga  | 
	|||||||

Za ugotavljanje softwarske napake bo potreben RESTORE   

| 
	|||||||

in set up as new device 

| 
	|||||||

Spuci zvočnik  

| 
	|||||||

opcija spuci zvočnik se mi trenutno najbolj dopade  

| 
	|||||||

poglej spodaj če je veliko nesnage v zvočniku, če je, potem jo spravi ven z zobotrebcem ali kakšno iglo, vendar bodi nežen  

| 
	|||||||

pa ne met prste na zvočniku č kej probavaš  

| 
	|||||||

nimam prstov na zvočniku  

| 
	|||||||

SERVIS OCNOP   

mobi-com.si  | 
	|||||||

Najprej spucaj smeti, ce je res pretih potem je potrebno prinesti na servis. lp, mobi-com  | 
	|||||||

+1 Samo jaz niti nebi nič počistil ! Ker tako zelo ne mora biti zamašeno, da se nebi nič slišalo ! To je nemogoče ! Mogoče je kje kakšen kratki stik, pretrgani kabli ! Ali kaj podobnega ! ZAMENJAVA ZVOČNIKA BO 100% pomagala !  | 
	|||||||

verjetno je zadnja stvar, ki mu je padla na pamet, da bi zamenjal zvočnik, glede na to da je tale iPhone pravkar kupil, je pa res da je rabljen in bog ve kaj je prejšnji lastnik počel...  

| 
	|||||||

Zakaj pa ne ! Zvočnik dobi v sloveniji za 10-15€ ! Pa zamenjava mobi-com 20€ ! vse skup 30€ ! evo ! za 30€ nov zvočnik ! Kaj bomo čistili pa se jezili da ne gre ali pa plačaš 30€ pa maš nov zvočnik in nič problemov !  | 
	|||||||

in kaj ko si kupoval telefon nisi opazil tega? Al ti ga je kr po pošti poslal? 

| 
	|||||||

v bistvu sem ga dobil precej poceni, bi ga verjetno kupil tudi če bi opazil  

| 
	|||||||

in ce ni skrivnost koliko si pa dal zanj...pa odklenjen/neodklenjen in kulk gb.

drgač pa nes ga ocnopu na servis. on vse zrihta:)  | 
	|||||||

dal sem 300e, mislim da je bil najcenejši na bolhi, oziroma cenejšega nisem nikjer zasledil, verzija je 16gb, 4.0 SW, pa vse je bilo orginalno praktično kot ga je človek dobil (slušalke-nove, polnilec itd.). Kje pa je ta servis? 

| 
	|||||||

aja, pa jailbreakan+odklenjen  

| 
	|||||||

sepravi sklepam da potem tovarniško zaklenjen. 

am mislim da je Gosposvetska 7 v Lj.  | 
	|||||||

tako je, iPhone je hrvaški, ima pa shranjene vse SHSH-je  

| 
	|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |