Zanima me, ce ima Apple tudi glede MCP dolocene cikle, ko lansira nove. Oziroma kdaj se pricakuje novi?
| Novi Macbook PRO | |||||
Zanima me, ce ima Apple tudi glede MCP dolocene cikle, ko lansira nove. Oziroma kdaj se pricakuje novi?
|
|||||
Nek vzorec se ponavlja. Osvežitev lahko (nestrpno) pričakujemo okrog maja.
|
|||||
Lahko pa že konec januarja ali nekje v februarju |
|||||
Vem, da lahko samo ugibamo... Pa vendar... So po navadi mcb izdajali maja, mabooke pa septembra?
|
|||||
|
|||||
Hvalaaaa! |
|||||
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=13929
Zgleda zelo obetavno. Upam, da govorice držijo. Sam sem najbolj ogret za 13", z dodatki |
|||||
Jaz pa za 15" s 4 jedrnim i7. Zaradi mene je lahko model z navadno intel hd3000 grafično. Samo naj bo normalna cena
|
|||||
ce je 4jedrni (true quadcore, ne on tecen virtual mumbo jumbo) prodam kisto. |
|||||
i7 ima sedaj 4 jedra in 8 thredov. Prej je bilo to res brezveze pri i7, ker je imel 2 jedri / 4 threde
Processor Number i7-2720QM i7-2820QM i7-640M Launch Date Q1'11 Q1'11 Q3'10 # of Cores 4 4 2 # of Threads 8 8 4 Clock Speed 2.20 GHz 2.30 GHz 2.80 GHz Max Turbo Frequency 3.30 GHz 3.40 GHz 3.46 GHz Cache 6.0 MB 8.0 MB 4.0 MB Instruction Set 64-bit 64-bit 64-bit Lithography 32 nm 32 nm 32 nm Bus Type - - DMI Več pa na http://www.intel.com/consumer/products/processors/comparison-chart.htm |
|||||
Po moje bi ga zmagali, če bi novi MBP-ji imeli LED IPS matrike, tako kot iMaci...
|
|||||
tudi jaz se bom verjetno podal na lov za najmočnejšo 15"ko |
|||||
Tudi jaz počasi razmišljam, da bi (verjetno jeseni) zamenjal svojega MBP Penryn 2.5 Ghz, ki bo konec leta dopolnil 3 leta...
|
|||||
@sussi: jaz pa mislim, da ce ze, bom vzel najcenejso quad 15ko. Ker ze zdaj nisem opazil neke razlike med 2.4 santa rosa in 2.5 penryn.
@real0011: in kaj bi bil ta led ips drugacen od tega led na early 2008 15"? Sicer pa sem preprican, da bodo dali ips na 15" in 17". |
|||||
Ja boljši bi že bil od teh TN matrik!
|
|||||
bomo videli katerega kupit ko bodo predstavljeni
|
|||||
A naj nebi bli predstavljeni v začetku marca????
|
|||||
govori se o marcu ja
|
|||||
Upam, da čimprej. Tisti hip ko pridejo ven, naročim 15", mat ekran, največ kar dobim za cca 2K (brez DDV), recimo SSD ... Če bo res opcija namesto optičnega pogona vzet drug disk, bo to zmaga 128 SSD plus 500GB klasika, pa je ...
Pa bom spet za 3-4 leta brez skrbi. |
|||||
Upam, da bodo v MBP-ja dali SSD + navaden disk. To bi bila zmaga...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 32, 33, 34 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |