A ima kdo slučajno invite za Gmail?
| Gmail | |||||
A ima kdo slučajno invite za Gmail?
|
|||||
Imaš na mailu, na žalost pa Gmail danes dela zeloo počasi. Mislim, da je povezano s tem, da so odprli POP3 dostop. Malo potrpljenja boš potreboval.
|
|||||
Hvala
|
|||||
v čem je fora tega Gmaila, da je zadje čase tako veliko povpraševanje po njem? A ni to čist navaden mail servis, al kaj?
Hvala za odgovor |
|||||
Na Gmailu imaš 1GB prostora za shranjevanje prejetih in poslanih sporočil. Sicer niso edini s to možnostjo so pa verjetno uporabniku najbolj prijazni, možno pa je tudi iskanje po prejetih sporočilih z Google (tm)
|
|||||
Ciao,
če nisem preveč invaziven bi meni prav prišel en invite. Hvala! |
|||||
Imaš na mailu!
|
|||||
Samo meni pa še ne dela pop3 dostop. |
|||||
Sem opazil... Pisalo se je, da bo oz. pa očitno nisem prebral do konca in sem mislil, da bo to takoj. Rekli so, da bo urejeno v nekaj tednih - povezava. Do takrat lahko uporabljaš preusmeritev na drug račun, kjer imaš POP3 dostop.
|
|||||
Zdej če ma kdo še kakšen invajt, bi se tud jest priporočou.
LP |
|||||
Malo pozno sicer, ampak imaš na mailu.
|
|||||
hmmm pa kako dela hitrost in to.
sicer uporabljam spymac in morm rect da odkar so zrihtal serverje dela zdej k sus lp Avi p.s. aja za nepoucene bli so prvi ki so dal na trg 1gb mail |
|||||
mam še 100 invajtov
če rabi kdo naj se javi |
|||||
Avian: a spymaca so poštimal zdej? Jaz sem sicer tudi "uporabnik" - ampak resnično bolj v navednicah, saj sem imel kar nekaj težav ...
Sem pa zato čisto zadovoljen z dotMacom - sploh zdaj, ko so dodal še nekaj placa. Aja, Google mail je pa popularen tudi zaradi Google talka - ki je menda "in". |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |