Iphone 4 jailbreak, posodobitve...
|
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 14.01.2011 22:40:43 Iphone 4 jailbreak, posodobitve... |
|
Živjo!
Že vnaprej se opravičujem če je bila podobna tema že odprta, ker sem smo malo preletel in nisem našel kaj u zvezi s tem.
Torej sem čisto nov pri iphonih. Naročil sem iphone 4, 16gb z zadnjim OS, popolnoma nov iz Velike Britanije.
Potrebijem jailbreakan iphone, da bom lahko nalagal piratske aplikacije preko cydie. Ko je frend imel iphone 3G ga je po nesreči zaklenil(updejtal) tako, da ga ni mogel več uporabljati. Jaz nočem da se mi kaj takega zgodi.
Prosim da mi pomagate pri tem, kje dobim programe, kakšna lahka navodila za jailbreak ter kaj naj naredim da nebom zaklenil telefon(to je ena izmed najpomembnejših stvari)
Hvala, hvala, hvala že vnaprej!
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 14.01.2011 22:48:12 Re: Iphone 4 jailbreak, posodobitve... |
|
mjerele je napisal/a: | Živjo!
Že vnaprej se opravičujem če je bila podobna tema že odprta, ker sem smo malo preletel in nisem našel kaj u zvezi s tem.
Torej sem čisto nov pri iphonih. Naročil sem iphone 4, 16gb z zadnjim OS, popolnoma nov iz Velike Britanije.
Potrebijem jailbreakan iphone, da bom lahko nalagal piratske aplikacije preko cydie. Ko je frend imel iphone 3G ga je po nesreči zaklenil(updejtal) tako, da ga ni mogel več uporabljati. Jaz nočem da se mi kaj takega zgodi.
Prosim da mi pomagate pri tem, kje dobim programe, kakšna lahka navodila za jailbreak ter kaj naj naredim da nebom zaklenil telefon(to je ena izmed najpomembnejših stvari)
Hvala, hvala, hvala že vnaprej! |
1. če si naročil z VB je verjetno odklenjen ?! ALI PA mogoče tudi zaklenjen odvisno od kje ga imaš ! (to je pomembno če rabiš jailbreak ali pa ne)
2. Za nalaganje aplikacij uporabiš appstore ! Ne rabiš jailbreaka (to rabiš samo za piratske verzije programov)
3. če te vseeno zanima jailbreak http://www.iclarified.com/ ali pa jailbreakmartix.com !
to je vse kaj ti lahko pomagam !
DRUGAČE PA TEMA ŽE OBSTAJA IN UPORABI ISKANJE
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 14.01.2011 22:49:00 |
|
Za piratkse aplikacije poglej na drugem forumu. Tuki ne boš dubu odgovora.
Iphoni z VB so odklenjeni in se ti ne more zaklent.
Brezveze gor dajat JB, če se ne spoznaš na JB, pa še razne težave se ti bojo pojavle. Tistih par aplikacij boš pa že kupu.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 14.01.2011 22:50:54 |
|
felix je napisal/a: |
Za piratkse aplikacije poglej na drugem forumu. Tuki ne boš dubu odgovora.
Iphoni z VB so odklenjeni in se ti ne more zaklent.
Brezveze gor dajat JB, če se ne spoznaš na JB, pa še razne težave se ti bojo pojavle. Tistih par aplikacij boš pa že kupu. |
 +1
|
 |
Šerif
Kraj: |
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 14.01.2011 22:55:23 |
|
Pa zakaj si šel naročat, če še veš ne, kaj je odklep telefona / jailbreak, ipd?
Dej, preden dobiš telefon si preberi iPhone NAVODILA, ki se nahajajo na temu forumu ..
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 14.01.2011 23:04:59 |
|
|
 |
Šerif
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 14.01.2011 23:09:52 |
|
Eeee, pa je res tko!
Jst ga privoščim prav vsakemu, ker vem kakšno veselje je to - ampak tukaj pa RES ni potrebno ven prhajat s totalno debilnimi vprašanji ..
Najbl mi je pa ušeč, k že na začetku napišejo: "Že vnaprej se opravičujem ... "
Lenčine ene! iskanje gumb pa je 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 14.01.2011 23:11:09 |
|
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 14.01.2011 23:27:48 |
|
@ Puck0: Najhuj je to, da sploh nimajo razčišenih pojmov glede jaibreaka, ne vejo kako se ga da gor, ne vejo kaj bi z njim počel, ampak glavn da ga majo pa čeprav ga sploh ne rabjo. Pol pa jim ga nekak rata dat gor, pa vlečejo dol vse po vrst, se jim pa telefon začne čudn obnašat, pa odprejo 10 novih tem z njihovim težavami. Najhuj je pa to, da rečejo da je apple pa njihov iphone za en drek.
gumba iskanje pa noben "tanov" ne najde. Je laže forum zasmetit pa čeprav je danes eden isto temo že odpru in sva z bylboyem že tam to vse odgovorila.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 14.01.2011 23:33:17 |
|
felix je napisal/a: | @ Puck0: Najhuj je to, da sploh nimajo razčišenih pojmov glede jaibreaka, ne vejo kako se ga da gor, ne vejo kaj bi z njim počel, ampak glavn da ga majo pa čeprav ga sploh ne rabjo. Pol pa jim ga nekak rata dat gor, pa vlečejo dol vse po vrst, se jim pa telefon začne čudn obnašat, pa odprejo 10 novih tem z njihovim težavami. Najhuj je pa to, da rečejo da je apple pa njihov iphone za en drek.
gumba iskanje pa noben "tanov" ne najde. Je laže forum zasmetit pa čeprav je danes eden isto temo že odpru in sva z bylboyem že tam to vse odgovorila. |
Neverjetno +2  hehe že drugič v isti temi  Katero upam da bo moderator kot čim prej zbrisal 
|
 |
Šerif
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 14.01.2011 23:34:43 |
|
In prou je tko! Kar nej jim ga fajn zapaca in upočasni .. Naj bo kazen vzgojna .. PA naj bo za to potem kriv, magari sam Steve!
Pa sej sem se tut sam posluževal jailbrejka, ampak KER SEM SE GA MORAL. Prvi iphone je bil ameriški, torej sem potreboval odklep (dobre 3 mesece je bil itak samo dražji iPod), pri 3G sem potreboval tweak za prepoznavo slovenskih številk, slovenski datum, itd ..
Od 3Gsa naprej pa mi iOS nudi čisto VSE, tko da sem absolutno PROTI jailbrejkanju ..
In če vem, kako je danes težko služiti denar, zakaj hudiča ga ne bi tut razvijalci applikacij ??!!
Bottom line: iPhone je žal za nekatere še vedno neka "modna muha", oz. po slovensko: "Sosedov ga ma, ga bom pa še jst meu" 
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Skyfall |
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 15.01.2011 00:21:09 |
|
...in ipad in ipod touch in vse ostale tehnološke ''igrače'' to eni kupjo sam zato k je pač to nekje vidu pa k dobr zgleda, pa se dobr sliš, pa magar če ne uporabla sam da ma. Morš bit pa tud mal računalniško pismen če se tega poslužuješ...sori sam taki k kr neki kupjo pa nevejo kaj bi s tem delal mi grejo pa res tok na jetra -.- pa pouhn jih poznam
...kar se pa skrekanih aplikacij tiče: ti bi neplačal pa še da ti drugi pri tem pomagajo, če že kradeš se vsaj sam potrudi  joj kam gre ta svet, dobr da nisi kr applu poslav mail: Hey how can I get paid apps from itunes for free
|
 |
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #13 Objavljeno 15.01.2011 06:14:55 |
|
Naj admin zbriše temo k tle se itak nikamor ne pride ...
|
 |
Šerif
|
 |
|
Prispevek: #14 Objavljeno 15.01.2011 08:35:45 |
|
.. hoo hoo, verjemi da bo zbrisano ASAP! 
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #15 Objavljeno 15.01.2011 09:28:06 |
|
Jaz ne bom brisal... mogoce se pa se kaksen "nov" spotakne slucajno ob to temo... preden zacne nov post z " Zivjo, sem nov... ze vnaprej se opravicujem ... " 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #16 Objavljeno 15.01.2011 09:35:49 |
|
ne zbrisat te teme! djte jo na prvo stran jabuka... nej bo "svarilo" vsakemu ki bo prisel mimo
Edit: Jest si me prehiteu 
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #17 Objavljeno 15.01.2011 10:55:08 |
|
kupit gadget za 600+ € potem pa je tako težko dati nekaj € za aplikacije. 
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #18 Objavljeno 15.01.2011 12:00:16 Re: Iphone 4 jailbreak, posodobitve... |
|
mjerele je napisal/a: | Živjo!
Hvala, hvala, hvala že vnaprej! |
Hehe, dobra
PS: Da si ne boš mislil, da nihče tukaj ne uporablja krekanih app-ov. Ker jih. Pač se ne prizna. Nič narobe s tem. Problem pride pri javnem razpravljanju in navodilih kako to početi... Sej maš par forumov kjer so stvari pojasnjene... pa tudi hitro se jih najde.
PS2: Glede piratstva... sčekiraj malo ps3 sceno,... sony se je na vse spravo  Pa tile team-i, ki kao ne podpirajo piratstva itd... ne mislit, da sami nič takšnega ne uporabljajo  Vse je bol kot ne zato, da se vsaj malo zaščitijo, v primeru, da se kdo odloči, za kakšno tožbo...
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #19 Objavljeno 15.01.2011 13:08:55 |
|
vem da sm bil tudi js tak pri prvem vprašanju, zato sočustvujem...
drgač pa kaj sploh greš odpirat temo na isto ime...
kaj bo še s današnjo mladino...

|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #20 Objavljeno 15.01.2011 13:10:29 |
|
sussi je napisal/a: | kupit gadget za 600+ € potem pa je tako težko dati nekaj € za aplikacije.  |
pol ne vem kaj ga sploh kupuje...vsak cent je dobro vložen...
|
 |